2777
2789
عنوان

دعوا شدید خونه مادر شوهرم😠😡

| مشاهده متن کامل بحث + 2005 بازدید | 68 پست
خاک بر سر خود بی شعورت من الان خوشحالم؟! از ابنکه خانوادمون منحل ‌شده خوشحالم  از اینک یه روزی ...

والا فعلا که عروسی برگزار کردی 

اره کاملا معلومه از اون قسمت که گفتی بیچاره چقدر حرص خورده الان سکته میکنه 

خاله-زنک-نباشیم#  

چاپلوس_کی_بودی_تو؟#  

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعجبم چرا جاریت نزد دکورشو بیاره پایین😐😐😐😐😐😐

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
ادم مگه از سر سفره  پامیشه با تلفن حرف بزنخ😐😐

خب لابد کار ضروری داشته .حالا گیرم خطا کرده نادونی کرده باید اینجوری رفتار کنن باهاش

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
خب لابد کار ضروری داشته .حالا گیرم خطا کرده نادونی کرده باید اینجوری رفتار کنن باهاش

نه  کار همشون بد بوده از سر تا پا  حالا  عروسه میتونست درست تر جواب بده  شوهره ام اگه نمیگفت خفه شو بهتر بود

😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه

اول خاک دو عالم بر سر مادر شوهرت بیشعور و نفهمت  دوم هم خاک دو عالم بر سر تو که واسه اینکه با ...

خاک بر سر خود بی شعورت من الان خوشحالم؟! از ابنکه خانوادمون منحل ‌شده خوشحالم 

از اینک یه روزی هم مادرشوهرم به منم میپره خوشحالم؟! 

شفا بده 

2790
2778
2791
2779
2792