2777
2789
عنوان

من بعد چندسال باز خواب مار دیدم😭

179 بازدید | 16 پست

تعبیرش چیه؟ واقعا دشمنه؟

دو سه سال پیش خواب دیدم اما بعدش خونمون فروش رفت پول اومد دستمون درسته خوب نشد برامون اما الانم اندر خم فروش یه باغیم خدا رحم کنه ـ😭

از طرفی باردارم میگم نکنه خواب چرت بوده...

مارسیاه

تو یه خونه پر مار بودم.

یه مار سیاه افتاد رو دستم نیشم زد بعد اندازه کل دستم جای مار افتاده بود،نظرتون چیه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اول همین الان صدقه جداکن بعدتعریف نکن برای هرکسی   خودصدقه دادن دافع بلاها.ایشالله چیزی نیس .فقط خواب خوبی نبود تفسیرش  دشمن وحسودزیاداطرافت البته حسودازیادن💖

صدقه بده ان شاالله که خیره

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

من همیشه خواب سگ ومار میبینم البته ازوقتی خودمون سگ ازاین وحشی بزرگا گرفتیم وخیلی دوسشدارم وبهش غذامیدم و اونم باهام‌رفیق شده دیگه خواب سگ نمیبینم.. چون من قبلا ازسگ خیلی میترسیدم هرشب کابوسشومیدیدم ولی الان عاشقه سگ خودمونم😍 وحشی خودمه 

خدایا شکرت شکرت شکرت
دقیقا ماره چه رنگی بودوچه کارمیکرد

انگار تو یه خونه بزرگ بودم داشتم میگفتم عه خونه ای هست که من میخوام...ولی گمونم خونه خودم نبود

یهو دیدم یه مار کوچیک گمونم سبز بود رفت زیرکابینت اول تو خواب فکر کردم توهمه...داشتم ب بقیه میگفتم مار دیدم که یهو یه مار سیاه بزرگ از سر یه میز تلویزیون(قدیمیا که mdfبودن)افتاد پایین یه کم ازش خورد رو دست من که کل دستم شاخه شاخه انگار نیش خورد.

از ذستم عکس میگرفتم داشتم میرفتم دکتر که پریدم از خواب.

انگار تو یه خونه بزرگ بودم داشتم میگفتم عه خونه ای هست که من میخوام...ولی گمونم خونه خودم نبود یهو ...

شایدیه کسایی کاراشتباه میکنن وراه اشتباه میرن شماهم راضی هستین به این کار....یکم بیشترفکرکنین..

کاربراقا هستم