2777
2789
عنوان

💚گل نرگس💚

166 بازدید | 12 پست

یابن الحسن(عج)💚

🍂انتهای کدام مسیری مولا جان؟🍂

🍂تمام شهر به دنبالت گشتم🍂

🍂فهمیدم همه جا هستید🍂

🍂ماییم که توجهی نمیکنیم🍂

🍂تا حضور به ظهور تبدیل بشه🍂

الهی به حق عمه سادات اللهم عجل لولیک الفرج🤲💚🍃

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری

خدایا ظهور امام عزیزمونو برسون خیلی بهش محتاجیم

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری خدایا ظهور امام عزیزمونو برسون خیلی بهش محتاجیم

الهی هزاران بار امین🤲💚

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی هزاران بار امین🤲💚

ان شاءالله بمیرم برا آقامون خیلی غریبه😭

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

💫🍁🕊🌼💚🌼🕊🍁💫

#مهدےجان 💔

🥀هر چند دیدگانم

از دیدار روی دلربایت محروم است

اما لحظه لحظه ی بودنم،

تک تک نفس هایم،ذره ذره ی وجودم

مدیون عنایت توست.

من با تو زنده ام

و دلخوشم به نگاه گرمت،

به دعای کریمانه ات،

به تشعشع پر مهر یادت 🌼🍃

✨ صبحت بخیریاحجت بن الحسن(عج) ✨

#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🤲

🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹

ای صاحب هستی جهان مهدی جان

وی مالک ظاهر به نهان مهدی جان

ما را نبود گـــره گشـــائی جـز تــو

بنما نظری به شیعیان مهدی جان

#الهم_عجل_لولیک_الفرج

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
ان شاءالله بمیرم برا آقامون خیلی غریبه😭

خیلی غریبه😭😭😭

💫🍁🕊🌼💚🌼🕊🍁💫 #مهدےجان 💔 🥀هر چند دیدگانم از دیدار روی دلربایت محروم است اما لحظه لحظه ...

اللهم عجل لولیک الفرج💚🤲😭

ای صاحب هستی جهان مهدی جان وی مالک ظاهر به نهان مهدی جان ما را نبود گـــره گشـــائی جـز تــو بنما ...

اللهم عجل لولیک الفرج💚🤲😭

الهم عجل لولیک الفرج. الهم صل علی محمد آل محمدوعجل فرجهم

الهی امین💚🤲

اللهم عجل لولیک الفرج یااباصالح مهدی ادرکنی

الهی امین💚🤲