bandana1370 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 958 عنوان 💚گل نرگس💚 166 بازدید | 12 پست یابن الحسن(عج)💚🍂انتهای کدام مسیری مولا جان؟🍂🍂تمام شهر به دنبالت گشتم🍂🍂فهمیدم همه جا هستید🍂🍂ماییم که توجهی نمیکنیم🍂🍂تا حضور به ظهور تبدیل بشه🍂الهی به حق عمه سادات اللهم عجل لولیک الفرج🤲💚🍃 گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔 1399/12/01 | 07:23 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جوجههههه عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 6164 اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبریخدایا ظهور امام عزیزمونو برسون خیلی بهش محتاجیم ✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
bandana1370 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 958 اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری خدایا ظهور امام عزیزمونو برسون خیلی بهش محتاجیم الهی هزاران بار امین🤲💚 گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
جوجههههه عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 6164 الهی هزاران بار امین🤲💚 ان شاءالله بمیرم برا آقامون خیلی غریبه😭 ✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
سراب۶۵ عضویت: 1397/08/20 تعداد پست: 2472 💫🍁🕊🌼💚🌼🕊🍁💫#مهدےجان 💔🥀هر چند دیدگانماز دیدار روی دلربایت محروم استاما لحظه لحظه ی بودنم،تک تک نفس هایم،ذره ذره ی وجودممدیون عنایت توست.من با تو زنده امو دلخوشم به نگاه گرمت،به دعای کریمانه ات،به تشعشع پر مهر یادت 🌼🍃✨ صبحت بخیریاحجت بن الحسن(عج) ✨#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🤲 🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹
فرشتهm71 عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 27340 ای صاحب هستی جهان مهدی جانوی مالک ظاهر به نهان مهدی جانما را نبود گـــره گشـــائی جـز تــوبنما نظری به شیعیان مهدی جان#الهم_عجل_لولیک_الفرج السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
bandana1370 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 958 ان شاءالله بمیرم برا آقامون خیلی غریبه😭 خیلی غریبه😭😭😭 گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
bandana1370 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 958 💫🍁🕊🌼💚🌼🕊🍁💫 #مهدےجان 💔 🥀هر چند دیدگانم از دیدار روی دلربایت محروم است اما لحظه لحظه ... اللهم عجل لولیک الفرج💚🤲😭 گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
bandana1370 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 958 ای صاحب هستی جهان مهدی جان وی مالک ظاهر به نهان مهدی جان ما را نبود گـــره گشـــائی جـز تــو بنما ... اللهم عجل لولیک الفرج💚🤲😭 گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
مهدی_آیدا عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 2253 الهم عجل لولیک الفرج. الهم صل علی محمد آل محمدوعجل فرجهم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
bandana1370 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 958 الهم عجل لولیک الفرج. الهم صل علی محمد آل محمدوعجل فرجهم الهی امین💚🤲 گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
bharبانو عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 1918 اللهم عجل لولیک الفرج یااباصالح مهدی ادرکنی خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم
bandana1370 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 958 اللهم عجل لولیک الفرج یااباصالح مهدی ادرکنی الهی امین💚🤲 گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔