2777
2789
عنوان

سوال شرعی دارید بپرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 97 پست
استاد عزیزی رو میشناسم ک رسیدن و خدارو مثل بت تعریف نمیکنن دیگ

نعوذ بالله کسی خدارو مثل بت تعریف نکرد شان خدا میلیاردها بار بالا تر از این چیزاس

ضمنا من خودتونو عرض کردم وگرنه منم اساتید عزیزی رو در زمینه عقیدتی خودم میشناسم که به درجات عالی از عرفان و خداشناسی رسیدن 

حرف من این بود

خودتون چی از دین فهمیدید که مخالفشید😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر عزیز ...چطوری میشه حلالیت طلبید ...وقتی با طرف راحت نیستیم و خجالت میکشیم ...  و یا چطو ...

اگه فوت شدن میتونید درکنار خیرات براشون اعمال نیک انجام بدین ب نیابتشون🥰

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
مبدا ما قطعا از خالق مون شروع میشه هر خالقی وقتی یه چیزی و خلق میکنه انتظاراتی از مخلوقش داره مث م ...

یه سؤال ذهنمو درگیر کرده، اگه هر چیزی خالقی داره، پس خالقِ این همه، چه خالقی داره؟

نماز مشخصه روزه مشخصه قبله مشخصه مدل وضو گرفتن مشخصه عقلتم کامله  فقط بدون گفتن امام زمان بیاد ...

منبع حرفتون چیه؟

شما سنی مذهب هستین؟

من قطعا راه خودمو میرم اگر فکر کنم که درست باشه

نعوذ بالله کسی خدارو مثل بت تعریف نکرد شان خدا میلیاردها بار بالا تر از این چیزاس ضمنا من خودتونو ع ...

عزیزم دین من یعنی قران من اصلا مخالف دین نیستم‌من مخالف شیخایی هستم ک چرت ب گوش مردم میخونن

واگ بخوام بگم دین واقعی ینی چی تعلیق میشم 

ببخشید آداب کثیرالشک چیه؟ چجوری تشخیص بدیم کثیرالشک هستیم

https://www.google.com/amp/s/zaerapp.ir/news/mojtaba/%DA%A9%D8%AB%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%84%D8%B4%DA%A9-%DA%A9%DB%8C%D8%B3%D8%AA/amp/

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

و من سکوت میکنم با اینکه ازتون خواهش کردم ادامه ندید

خیلی ممنون ک احترام میزارید🌱🌱

منبع حرفتون چیه؟ شما سنی مذهب هستین؟ من قطعا راه خودمو میرم اگر فکر کنم که درست باشه

ن من شیعه هستم‌ ۱۲ امام رو هم قبول دارم چرا فکرمیکنین کسی ک  خدا و قران و قبول داشته باشه امام و پیامبر روهم قبول داشته باشه ولی این چرت و پرتای شیخارو گوش نده کافره یا سنیه واااا

خو چرا مارو ب وجود میاره ؟؟ی چیز جدید خلق کنه  خدا ک ب هدفش رسیده پس چرا همش انسان ب وجود میار ...

سوالاتت در علم من نمیگنجه اگه انقدر برات اساسین چرا جدی در موردشون تحقیق نمیکنی؟

ضمنا خلقت انسان زمانی تموم میشه که خدا به هدفش رسیده باشه ما چجوری میتونیم تشخیص بدیم که خدا به هدفش از خلقت انسان رسیده یا نه!!!

من توی گوگل خوندن ک لیزر یا اپیلاسیون بکینی حرامه آیا این درسته 

بله چون مستلزم نگاه ب عورت هستش

نعوذ بالله کسی خدارو مثل بت تعریف نکرد شان خدا میلیاردها بار بالا تر از این چیزاس ضمنا من خودتونو ع ...

بت نساختین ولی خدارو مثل ادم مبینین ک بگه اگ فلاک کارو بکنی اینجوری میشه نکنی اینجوری میشه

عزیزجان خدا اونی ک فکرمیکنی نییست خدا خیلی بالاترازین حرفاس خدا ی قانونه