2777
2789
عنوان

روحیه 😭

77 بازدید | 10 پست

میدونم مثل همیشه کم میاین تاپیک من ولی خیلی میترسم حتی دیگه کم کم دارم پشیمون میشم ۵ساعت دیگه میرم بیمارستان واسه عمل بینی تورو خدا یکی عمل کرده ارومم کنه دعا کنین دردم کم باشه کبود نشم زیاد😭😭😭

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
اب کرفس بخور

اسهال نمیکنه؟ مگ چون واسه لاغری 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیری و به این تاپیکت بعدها به عنوان یه خاطره نگاه کنی 

خوشگل تر شدنت پیشاپیش مبارک 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیری و به این تاپیکت بعدها به عنوان یه خاطره نگاه کنی  خوشگل تر شدنت ...

مرسی عزیز دلم مامانم گفت پشیمون شی برات نیم ست طلا میگیرم 😂بیچاره از دلش نمیاد منم به خدا دیگ دارم میترسم 😭

افراد آنلاین صلواتی روحیه ای 😂

آناناس تازه بخور قبل و بعد عمل کبود نمیشی

موند بعد عمل دیگه چون ۵ساعت دیگه میرم 

مرسی عزیز دلم مامانم گفت پشیمون شی برات نیم ست طلا میگیرم 😂بیچاره از دلش نمیاد منم به خدا دیگ دارم ...

مامان منم برای خواهرم راضی نبود  ولی الان میگه خوب شد به آرزوت رسیدی 😀

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز