2777
2789
عنوان

جاری

290 بازدید | 15 پست

بچه ها ی زنداداش کوچیکم فامیله با زنداداش بزرگم اونوقت زنداداش بزرگم تو مهمونیا که اون میاد کلا رفتارش تغییر میکنه میره فقط پیش اون میشینه و باهم حرف میزنن و و کلا بی محلی میکنن به بقیه ...ولی وقتی کوچیکه نباشه اون یکی صدوهشتاد درجه اخلاقش عوض میشه ..اینم بگم که فوق العاده خبر ببر و بیاره و با خبراش یکسره زنداداش کوچیکمو علیه خانواده شوهر تحریک و میندازش ب جون داداشم.و خودش میشینه کنار ...داداشم خیلی ناراحته که بزرگه میاد و زنش و مشوش میکنه ..ب نظرتون چجور باید برخورد کرد ؟جالبه نمیترسه حرفاش ب گوش بقیه بترسه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید زن داداش کوچکت خودش عاقل باشه شما هرکاری کنی خواهر شوهری  عزیزم..بعدم زمان هویت همه رو نشونش میده شوهرشم باهاش حرف بزنه 

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.

اینم بگما زنداداش بزرگه میاد خونه من بد خواهرمو به من میگه تو خوبی باز میره خونه اون خواهرم بد منو میگه به اون میگه تو خوبی به جاریش بد ماها رو میگه کلا نمدونم چرا اینجوره؟😟😟

دقیقا جاری کوچیکه من... زا اینطور افراد هیچکار نمیشه کرد... چون سروزبون دارن و پیش همه حرف میزنن... من کلا با جاریم قطع ارتباط کردم... همسرم ب خانوادش تذکر داد همینطور ب جاریم... ولی خب چون واسه اونام خبر میبرد بدشون نمیومد باهاش در ارتباط باشن

دقیقا جاری کوچیکه من... زا اینطور افراد هیچکار نمیشه کرد... چون سروزبون دارن و پیش همه حرف میزنن... ...

خوب کاری کرد شوهرت...من داداشم به اون داداشم ز زد گفته زن تو چرا خبر میاره بعد زنداداشم گفته خوب میکنم دلم خنک میشه

خوب کاری کرد شوهرت...من داداشم به اون داداشم ز زد گفته زن تو چرا خبر میاره بعد زنداداشم گفته خوب میک ...

ببین گلم... اون عروس خطاکار باید بایکوت بشه از طرف خانوادتون و درسکوت خبری قرار بگیره... چیزای مهمو بهش نگید... بی محلی کنید... این چیزا بخاطر کمبود هست و میخوان جلب توجه کنن و اینکه اگر خبری برد یا اورد با اونطرف رودر رو کنید تا رسما ضایع بشه