2777
2789

واقعا دیگه بریدم خسته شدم

نامزدم تقریبا یه ماهه فکرهای منفی در موردم میکنه و زندگی رو ب کام هر دوتامون تلخ کرده واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم

یه دعوایی پیش اومد بین من و نامزدم  ک دو دفعه تایپکم زدم من احمق گوشی رو دادم ب پسر خالم ک جوابشو بده همین بلا شد و زندگیمو ب نابودی کشید

وقتی این اتفاق افتاد تا یه هفته از هم خبری نداشتیم 

بعد از اون ب من گفت میخوام طلاقت میدم هر چی گفتم انگار دلش سنگ شده بود گریه کردم حتی التماسمشو کردم چون عاشقشم واسم مهم نبود هر کاری کردم ک بیخیال بشه ولی نشد یه مدت ک فقط داستان همین بود ک طلاقت میدم تا این ک منم خسته شدم گفتم باشه راضی شدم دیگه واقعا سختم بود چند روز گذشت و گوشیش خاموش بود و بعد بهم پیام داد ک من دوستت دارم طلاقت نمیدم خیلی خوشحال شدم رفتارش با من خوب شد و ۵ روزخونمون بود همه چی خوب بود و قربون صدقم میرفت تا این ک رف خونشون باز اعصابش خراب شده

البته من بهش گفتم تو وقتی میری خونه خودتون از م ک هیچ حتی از خودتم متنفر میشی نکنه دعا چیزی باشه ولی گفت من اعتقاد ندارم 

حالا من موندم چیکار کنم بهش میگم بریم پیش دعا نویس میگه اعتقاد ندارم 

هر چیم میگم بریم پیش روانشناس ولی راضی نمیشه اصلا نمیاد 

بنظرتون میشه کسی دعاش کرده باشه

چون وقتی خونمون بود خیلی حالش خوب بود ولی وقتی رفت خونه خودشون گفت من رسیدم گوشی رو قطع کرد بعد نیم ساعت گفت من اعصابم خرابه و فکرهای منفی محاصرم کردن دیگه خسته شدم خدا تمومم کنه جوری شده ک فقط ب مرگ فکر میکنه و میگه من خودمو میکشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشتر به دیونه میخوره تا دعایی

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
اگه واقعا دعاش کرده باشن باید بری مدفوع سگ دود کنی توخونشون تاباطل بشه

چجوری خب از کجا بیارم بعد چجوری من این کارو بکنم 

وقتی خونه ما بود عالی بود همه چیزش ولی وقتی پاش ب خونه خودشون میرسه افکار منفی محاصرش میکنن

عزیزم ازش جدا شو😟 درسته سخته دوستش داری ولی یه بار بمیری بهتره تا اینکه هر روز بخاطر نامزدت بمیری ...

نمیدونم بخدا من عاشقشم وقتی با من حالش خوبه خونمونم هست حالش خوبه

ولی وقتی میره خونه خودشون فکرهای منفی محاصرش میکنن 

نه تازگیا اینجوری شده قبلا اینجوری نبود خیلی خوب بود خیلی

معتاد نشده؟

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
چجوری خب از کجا بیارم بعد چجوری من این کارو بکنم  وقتی خونه ما بود عالی بود همه چیزش ولی وقتی ...

ی روز ک کسی خونشون نباشه. از روستایی جایی هرجاک سگ داشته باشه

خداییش مغزم هنگ میکنه اسم های کاربری بعضیاتونو میبینم. ازکجامیارید اینارو.