2777
2789
عنوان

التماس دعا

315 بازدید | 66 پست

سلام خواهش میکنم تو این شب عزیز خیلی خیلی التماس دعا دارم خیلی دعام کنید خیلی محتاج دعا هستم ، برای طفلی که تو راه دارم دعا کنید سالم باشه مشکل نداشته باشه سری دیگه رفتم سونوگرافی ان شاءالله همه چی خوب باشه سالم باشه 

خیلی دعام کنید به حق این شب عزیز 

ان شاءالله که حاجت روا بشید 

منم مثل شمااواخر بارداری هفته۳۲رفتم سونو که گفتن اندازه بطن هاش ۱۲ و۱۰بود تا هفته۳۹ اندازه ها زیاد شده بود و۴۰بود.البته سمت راستش سمت چپ کم بود ولی عددشو یادم نیست.

گفته بودن بچت هیدروسفاله وبه دنیا نمیاد.بچه منو گفتن قلبش وکلیه هاشم مشکل داره.

گذشت تا بچه من به دنیا اومد.هیچ دکتر بی شعوری نگفت برو ازمایش بده.منم پیگیر بیماریش بودم تا اینکه گفتن تورچ ولی بازم دکتر احمق نگفت برو دکتر عفونی وپیگیر درمان باش.۶ماهگی یک بنده خدایی گفت برو دکتر عفونی الان که ربتم و دو ماهه که دارم بهش دارو میدم ولی نمیدونم نتیجه داره یانه.دکتر های اعصاب وچشم پزشک که میگن الان دبگه دارو فایده نداره.اسیبشو زده.

الان فاطمه ۹ماهشه ولی از نظر تکاملی عقبه اندازه بچه ۴ماهه.

در حدی که تازه دمر میشه.اونم با کاردرمانی که بردم.

فاطمه چشم هاشم درگیر این ویروس لعنتی شده وبیناییش خیلی کمه.

اما هنوز به بهبودیش امید دارم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماهم استرس نداشته باش که براش سمه. بچه من بعد تولد تا۴ماه فقط جیغ میزد.

اتفاقیه که افتاده وفکر نکنم بتونی کاری بکنی.فقط توکل کن به خدا.

ان شالله که چیزی نباشه وبه سلامت فرزندتو در اغوش بگیری.

سلام عزیزم.خوبی؟ نی نی چطوره؟؟ از بعضی تاپیک هات که خوندم.فهمیدم بطن های فرزندت بزرگه وازمایش تورچ ...

سلام خداروشکر شما خوبی 

آزمایش تورچ انتی بادی سی ام وی آی جی جی فقط مثبت بودش ،انتی بادی سی ام وی آی جی ام منفی بود 

منم مثل شمااواخر بارداری هفته۳۲رفتم سونو که گفتن اندازه بطن هاش ۱۲ و۱۰بود تا هفته۳۹ اندازه ها زیاد ش ...

ان شاءالله که هرچی زود تر خدا کمک کنه کامل خوب خوب بشه برای خدا کاری نداره ،منم توکل کردم به خدا گاهی میرم تو خودم و گریه میکنم 

آزمایش تورچ نون دارید ؟چیا توش مثبت بود ؟

شماهم استرس نداشته باش که براش سمه. بچه من بعد تولد تا۴ماه فقط جیغ میزد. اتفاقیه که افتاده وفکر نکن ...

اوهوم توکل برخدا خدا خودش کمک کنه شما هم خیلیی التماس دعا بچه ی اولمه نمیدونم لایق بغل کردنش هستم یا نه 

ان شالله چرا که نه. باور کن اینجور بچه ها دوست داشتنی ترن.

زمان بارداری با گربه اینا تماس نداشتید ؟

چون شش ماه بعد بارداری دادید ،و ای جی جی مثبته و ای جی ام منفی یعنی قبلا این ویروس رو گرفتید 

شماهم استرس نداشته باش که براش سمه. بچه من بعد تولد تا۴ماه فقط جیغ میزد. اتفاقیه که افتاده وفکر نکن ...

سلام هستید میگم شما آزمایش تورچ خودتون و دخترتون چجوری بود ؟مثل هم بود یا برای دخترتون آی جی ام مثبت بود ؟

بعد سی ام وی تون چجوری بود