2777
2789
عنوان

التماس دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 66 پست
من خودم ازمایش ندادم.فقط از دخترم گرفتن. همه چیزش منفی بود.فقط ای جی جی توکسو مثبت بود.

اوهوم یعنی باید اونم منفی میشد ؟

آخه میدونی تو بارداری انتی بادی های مادر به جنین منتقل میشه که سیستم ایمنیش قوی بشه ،

چند هفته این اتفاق براتون افتاد اولش عددش چند بود ؟

اوهوم یعنی باید اونم منفی میشد ؟ آخه میدونی تو بارداری انتی بادی های مادر به جنین منتقل میشه که سیس ...

من فکر میکنم سه ماهه دوم بارداری گرفتم.هفته۲۱ که برای انومالی رفتم گفتن. یه کیست ولی ازبین میره اکثر بچه ها دارن.منم دیگه پیگیری نکردم.۳۲ هفته رفتم برای تاریخ زایمان واینها.گفتن بچه مشکل داره.انسداد بطن خیلی شدید خم داشت.زمان تولد اولین بار که۳۲ هفته متوجه شدم۱۲ بود وزمان زایمان۴۲.

ازمایشم دخترم۶ماهه شد رفتم دکتر عفونی گفت باید ازمایش تورچ بده.دادم که ای جی جی توکسو مثبت شد ودارو رو شروع کردن.

الان۳ماهه دارو مصرف میکنه ولی دیگه ازمایش نداده.

اینقدر استرس نداشته باش.

ان شالله به خیر میگذره.

برای فاطمه ی منم خیلی دعا کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فکر میکنم سه ماهه دوم بارداری گرفتم.هفته۲۱ که برای انومالی رفتم گفتن. یه کیست ولی ازبین میره اکثر ...

ان شاءالله که زود زود خوب میشه حتما حتما قابل باشم برای خدا که کاری نداره 

برای منم خیلیی خیلیی دعا کن توکل به خدا 

تو بیمارستان دنیا اومد ازش سونوگرافی گرفتند ؟ یا خودتون ظاهری متوجه شدید ؟

نه عزیزم ظاهری هیچ مشکلی نداره خدارو شکر مثل دسته گل میمونه.ولی نه چون زمان بارداریم مشکلشو فهمیدن بعد تولدم پیگیری کردیم وام ار  ای دادیم.

نه عزیزم ظاهری هیچ مشکلی نداره خدارو شکر مثل دسته گل میمونه.ولی نه چون زمان بارداریم مشکلشو فهمیدن ب ...

خیلی ببخشید خوب مثلا دستش تکون نمیداد؟چجوری متوجه شدید 

آخه تو می نی سایت خیلی ها پیگیری نکردن بعد تولد ؟

یعنی وقتی به دنیا اومد بیمارستان هم متوجه نشد ؟ از سرش دورسرش اینا ؟

همه چیزش نرماله.علائم ظاهری نداره که متوجه بشن.بینایی وشنواییشم خوب بود ونرمال.البته بیناییش فکر کنم دکتر ها نمیفهمیدن چون معاینه دقیق نمیکردن.میگم چون من زمان بارداریم فهمیدم مشکل داره خودم بعد تولدش پیگیری کردم.حتی برای زایمان رفتم خودم به بیمارستان گفتم بچم مشکل داره.ولی علامت ظاهری نداشت فقط یک چشمش بسته بود وزیاد باز نمیکرد.الانم کوچیکتره.

اگه سونو قبل تولد نمیرفتم خودم نمیفهمیدم مشکل داره.

همه چیزش نرماله.علائم ظاهری نداره که متوجه بشن.بینایی وشنواییشم خوب بود ونرمال.البته بیناییش فکر کنم ...

آخه میگن دور سر خیلی زیاد میشه 

پس بیمارستان و اون متخصص اطفال میاد معاینه دست و پاش تکون بده متوجه نمیشند و دور سر توکل به خدا خیلی التماس دعا 

آخه میگن دور سر خیلی زیاد میشه  پس بیمارستان و اون متخصص اطفال میاد معاینه دست و پاش تکون بده ...

اخه میگم بچه من چون هیدروسفال نبود دور سرشم زمان تولد نرمال بود.تازه حرکت دست وپاهاشم خوب بود.الانم حرکاتش خوبه فقط سمت چپش ضعیف تره.

آخه میگن دور سر خیلی زیاد میشه  پس بیمارستان و اون متخصص اطفال میاد معاینه دست و پاش تکون بده ...

اره ۴۲عددش تغیر نکرده بود ۳۹هفته هم که رفتم سونو همین بود.ولی روز اولی که فهمبدم عددش۱۲بود به مرور زیاد شد