2777
2789
عنوان

چخبر ؟

208 بازدید | 52 پست

امروز كه بيدار شدين تا الان بگين چيكارا كردين
من خودم اول كلاس داشتم بينشم صبحانه خوردم بعدش اومدم اينجا تا الان  

عضو بامداد خمار🔵گروه ابی🔵سرگروه👈🏻 اسنات99@ 💫 شروع:99/12/1  وزن اوليه:63  وزن فعلي:60.900  هدف اول:60  هدف دوم:55  هدف نهايي:53🤩 من از پسش برميام💪🏻💙 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دسته تبر    

عضو بامداد خمار🔵گروه ابی🔵سرگروه👈🏻 اسنات99@ 💫 شروع:99/12/1  وزن اوليه:63  وزن فعلي:60.900  هدف اول:60  هدف دوم:55  هدف نهايي:53🤩 من از پسش برميام💪🏻💙 
عروسی مش قمر

برف اومده تا کمر

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤

سلامتی

6صبح تا 11که سرکار. 

اومدم ناهار پختم 1ملت گشنه خواب بودن. ناهارم ک اماده شد خودم خوردم باز بقیه خواب بودن با دوستام حرف زدم. ملت و بیدار کردم ناهار دادم، خوردن، جمع کردم شستم چایی دادم. دوباره دارم میرم سرکار. 

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

هیچی همش دراز کشیده بودم الان میخام پاشو خرابکاری‌ای دخترکمو تمیز کنم 

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍
صبحانه خوردم سریال نگاه کردم ناهار خوردم سریال نگا کردم الانم که اینجام

هعع خش به حالت چ سريالي ديدي؟