2777
2789
عنوان

چخبر ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 52 پست
هیچی همش دراز کشیده بودم الان میخام پاشو خرابکاری‌ای دخترکمو تمیز کنم 

چه مامان باحالي  

عضو بامداد خمار🔵گروه ابی🔵سرگروه👈🏻 اسنات99@ 💫 شروع:99/12/1  وزن اوليه:63  وزن فعلي:60.900  هدف اول:60  هدف دوم:55  هدف نهايي:53🤩 من از پسش برميام💪🏻💙 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیدار شدم صبحونه کار خونه حموم ناهار الان اینجا در خدمتتم

نخسته  ( خسته نباشي )

عضو بامداد خمار🔵گروه ابی🔵سرگروه👈🏻 اسنات99@ 💫 شروع:99/12/1  وزن اوليه:63  وزن فعلي:60.900  هدف اول:60  هدف دوم:55  هدف نهايي:53🤩 من از پسش برميام💪🏻💙 
بدبختی دارم بدترین روزای زندگیمو سپری می کنم 

ميگذره...

چه مامان باحالي    

فدابشم  

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍

صب که پا شدم دیدم بارون میاد هوا هم عااااولیه ذوق کردم🤩

بعدش کلا امرو از پهلو راست بلند شدم حالم خوب بود

اولش با همون لباسای خوابمو و موهای ژولی پولی و قیافه پنجره رو باز کردم بیرونو نگاه کردم 

بعد رفتم یکم خودمو مرتب کردم

با مامانم ی ساعت حرف زدیم

ناهار خوردم

تا الان تو یوتیوب بودم

الانم شاید برم ی دوش بگیرم موهامو شونه کنم با داداشم بریم بیرون 

بعدشم اتاقمو مرتب کنم و کتاب بخونم و سریال ببینمو شام بخورمو بخوابم

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
برای بار چهارم دارم شهرزاد و میبینم

من سه بار ديدم  

کو برف واسه ما همش باده🥴

والا برای ما هم فقط امروز بارون بود

البته من بارونو بیشتر از برف دوست دارم

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤