2777
2789
منم نفخ داشتم ..عزیزم روز موعد پریودیت بیبی بزن نشون میده .برا من یه لک کوچولو بود 

ممکنه با این علایم باردارباشم؟ من ی هفته و نیمه پریودی قبلیم تموم شده

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممکنه با این علایم باردارباشم؟ من ی هفته و نیمه پریودی قبلیم تموم شده

اره شاید..من نفخ داشتم .شباهم اصلا حال خوبی نداشتم همش بیقرار بودم انگار نمیتونستم درست بخوابم

اره شاید..من نفخ داشتم .شباهم اصلا حال خوبی نداشتم همش بیقرار بودم انگار نمیتونستم درست بخوابم

منم همینطوریم همش کلافم انگار بدنم ی طوری دیگه شده

تخمدان راستمم ی هو تیر میکشه 

برا من روز پریودیم بیبی زدم نشون داد .میگن سرصبح بهتره هم من ظهر زدم انشالله که یه نینی خوشگل باشه

انشالله باردار باشم چند ماهه اقدام بودم و نشد  این سری رفتم چکاپ و سونو که همه چی اوکی بوده و فولیک اسید میخورم انشالله باردارم

انشالله باردار باشم چند ماهه اقدام بودم و نشد  این سری رفتم چکاپ و سونو که همه چی اوکی بوده و ف ...

انشالله استرس نده به خودت فقط .منم مشکلی نداشتم .یکم ویتامین بهم دادن تازه من فکر میکردم باردار نمیشم ماه اول که ضایع شدم

الهی بچت سالم و سلامت به دنیا بیاد و زیرسایه پدرومادرش باشه عزیزم انشالله که منم باردارم

مرسی عزیزم .انشالله تایپکم و ذخیره کن باردار شدی بهم خبر بده حتما خوشحال میشم

انشالله استرس نده به خودت فقط .منم مشکلی نداشتم .یکم ویتامین بهم دادن تازه من فکر میکردم باردار نمیش ...

منم همیشه فکر میکردم باردار نمیشم استرسی ندارم گلم

عه منم ۱۰ هفتم تقریبا باهمیم 

مم حالت تهوع داشتم الان کمتر شده چند روزیه که دل و رودم کلا بهم ریختست بالای نافم درد میگیره وسط قفسه سینم هم همبنطور فک کنم اسید معده هست که سنگینی میکنه