2777
2789
عنوان

زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 79 پست
من به عنوان دختر مجرد برام قابل تحمل نیست زن کوچیک تر از خودم بشم😕

اتفاقا از نظر قیافه هم خیلی تفاوت سنیشون رو نشون میدن و دختره خیلی سنش بالاتر از برادرم نشون میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم کلا با ازدواج و بچه مخالفه میخواد سگ بیاره بزرگ کنه جای بچه

داداشتو بیخیال کن 

بگو برادر من این زندگی عاقبت نداره 

چند وقت بعدشم طلاق میگیره میره

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
اتفاقا از نظر قیافه هم خیلی تفاوت سنیشون رو نشون میدن و دختره خیلی سنش بالاتر از برادرم نشون میده

خوب خوب نیست دیگه مخصوصا برا مردا

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
اتفاقا منم ازش میترسم😂اما خب به خاطر داداشم چیزی نمیگم و از دختره و پیش مامانم تعریف میکنم😑

خیلی اشتباه میکنی

چیزی که غلطه باید بگی غلطه 

پسر همسایه نیست که 

داداشته از گوشت و خونته، حق داری مخالفت کنی 

چون توی ایران داریم زندگی می‌کنیم، اون دختر قراره عروس شما بشه 

پسفردا با یه بچه خدایی نکرده طلاق بگیرن چی

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
داداشتو بیخیال کن  بگو برادر من این زندگی عاقبت نداره  چند وقت بعدشم طلاق میگیره میره

من خودمم مخالفم و میدونم که اون دختر از نظر اخلاق و رفتار مناسب نیست و تو چندتا برخوردی که داشتم اصلا ازش خوشم نیومده اما برادرم و خیلی دوس دارم و نمیخوام حرفی بزنم که بعدا بگه من نذاشتم با کسی که دوس داشت ازدواج کنه و یه عمر من و باعث نرسیدن به عشقش بدونه

اتفاقا منم ازش میترسم😂اما خب به خاطر داداشم چیزی نمیگم و از دختره و پیش مامانم تعریف میکنم😑

بیخیال بابا این میخواد همین طوری ول باشه و راحت

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
خیلی اشتباه میکنی چیزی که غلطه باید بگی غلطه  پسر همسایه نیست که  داداشته از گوشت و خون ...

خب اگه من مخالفت کنم و بعدا داداشم تا اخر عمرش حسرت بخوره و من و باعث نرسیدن به عشقش بدونه چی😑

دارن تصور میکنم که اگه داداش من میخواست همچین زنی بگیره، بابام یه قرون براش خرج نمیکرد

خب اگه من مخالفت کنم و بعدا داداشم تا اخر عمرش حسرت بخوره و من و باعث نرسیدن به عشقش بدونه چی😑

نه بعدش عقلش میرسه میگه خوب کاری کردید 

نمیدونم اسی جان چند سالته 

ولی عشق با هوس فرق میکنه 

این هم هوسه

چون عشق وقتی به وجود میاد که طرز فکر ها شبیه هم باشه، دوست داشتنی های مشترک جنس معنوی داشته باشه

دارن تصور میکنم که اگه داداش من میخواست همچین زنی بگیره، بابام یه قرون براش خرج نمیکرد

برادرم از ۲۰ سالگی کار کرده و هم خونه داره هم ماشین و درامدش هم خوبه و دستش تو جیبه خودشه کلا وگرنه بابای منم قطعا یه قرون براشون خرج نمکنیه😑