2777
2789
عنوان

زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 79 پست
منم همینو میگم اما وقتی مامانم و داداشم دعواشون میشه هرکدوم انتظار دارن طرف یکیو بگیرم

خوب طبیعیه ک برادرتون حق انتخاب دارند ..مگه پدر شما خودش مادرتون رو انتخاب نکرد ..داداشتون هم این حق رو داره .بعدا نتیجه اش هر چی بشه ،خودش انتخاب کرده ،این حرفا رو یکبار جلوی هر دوشون بزنید،البته قبلش جدا جدا صحبت کنید با مادر و داداشتون . ،به برادرتون هم بگید مشاوره ازدواج برند جای خوب. خودشون با صحبت های مشاوره توجیح میشن برای هم مناسب هستند یا نه ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنداداش منم 4سال بزرگتره اخلاقشم گنده ماکه راضی نیستیم اونم عاشقش شده بودحالامثل چی پشیمونه

اخلاق این دختره هم واقعا خوب نیست تو چندتا برخوردی که باهم داشتیم اما من چیزی به داداشم و مامانم نگفتم که بعدا همه چی گردن من نیفته😑

منم کلا کاری ندارم و سعی میکتم دخالت نکنم اما مامانم میگه چون برادرم با من صمیمی تره اگه من مخالفت ک ...

خودتو بد نکن این وسط

من ریخته ام در رگ تو شیره جان🤰هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🥰این هم نفسی چ حس و حالی دارد😇در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
اخلاق این دختره هم واقعا خوب نیست تو چندتا برخوردی که باهم داشتیم اما من چیزی به داداشم و مامانم نگف ...

به داداشت بگوبعدپشیمون میشه من دلم واسه داداشم خیلی میسوزه خداخودش مگه شرشوازسرداداشم کم کنه هرروزمثل بچه هاباداداشم حرف میزنه ودعوا ی روزخوش نداره

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
سن برادرت کمه احتمال داره پشیمون شه دختر مردم بدبخت شه نزارید

نمیدونم والا فعلا که خیلی دوسش داره و مامانم میگه دختره جادوش کرده که انقد برادرم دوسش داره بااینکه با معیارهای برادرم خیلی فرق داره🙄

من خیلی بهش میگم اما میگه نمیخواد پسری که یه عمر زحمتش و کشیده و به اینجا رسوندتش بدبخت بشه

شاید خوشبخت بشه

داره خودخواهی میکنه مادرت

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
برادرم ۲۶ دختره ۳۰

چی بگم والا😕پسری که یه سال از من بزرگ تره صلاحیت ازدواج نداره اونم با بزرگ تر از خودش

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
این حرفی که دختره زده که بچه نمی خواد قطعا بعد ازدواج پشیمان میشه،من خودم مجردی اصلا بچه دوست نداشتم ...

اخه این دختر حتی اوایل مخالف ازدواج بود و میگفت که ازدواج سفید و قبول داره و میخواد همینجور با برادرم زندگی کنه اما برادرم مخالفت کرد و گفت هرگز این کارو نمیکنه

به داداشت بگوبعدپشیمون میشه من دلم واسه داداشم خیلی میسوزه خداخودش مگه شرشوازسرداداشم کم کنه هرروزمث ...

من به عنوان دختر مجرد برام قابل تحمل نیست زن کوچیک تر از خودم بشم😕

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

چبدونم... 

بچه خیلی ناناسه 

چرا بچه نمیخواد؟

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺