2777
2789
عنوان

باردار بیاید

180 بازدید | 35 پست

من هفته ۱۷ بارداری ام.وسطای خوابم یهو سمت راست شکمم درد عجیبی گرفت ک زد ب پام.منم پهلوهام لخت بود گفتم شاید جنین سردش شده خودشو جمع کرده پتو ک کشیدم رو خودم بعد ی ربع خوب شد دردم دیگ درد نداشتم.ینی واقعا بخاطر این بوده؟

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤

حتما .

چون سردش میشه 

الهی خدا حفظ کنه برات🥰

در آرزوی مادر شدنم و عاقبت به خیری برای خودم و همه مادرا منتظرا بچه دارا آدما صلوات ...اللهم صل علی سیدنا محمد عدد ما فی علم الله صلاه الدامه بدوام ملک الله...🌹🥰🌺🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حتما . چون سردش میشه  الهی خدا حفظ کنه برات🥰

مرسی عزیزم

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤

منم دیشب اینطوری شدم ولی سردمم نبود 

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️

اره سردش شده یا روش خوابیده بودی اذیت شده بود🤣🤣🤣🤣🤣😅😅😅😅چ پررو شدن حالا واسه ما این فندق ها😅😅😅اعتراضم میکنن

من ریخته ام در رگ تو شیره جان🤰هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🥰این هم نفسی چ حس و حالی دارد😇در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
اره سردش شده یا روش خوابیده بودی اذیت شده بود🤣🤣🤣🤣🤣😅😅😅😅چ پررو شدن حالا واسه ما این فندق ها😅 ...

بخدا😂😂😑اسیرشذیم.حالا چیزیش نباشه والا ماها تحمل میکنیم 

احتمالا بچه سردش شده .. حوله گرم کن بزار رو دلت

نمیشه نباید چیز گرم گذاشت رو شکم.الان دیگ درد ندارم

بخدا😂😂😑اسیرشذیم.حالا چیزیش نباشه والا ماها تحمل میکنیم 

حالا من اگر بهش بگم جونور ناراحت میشه بلافاصله حالت تهوع میگیرم قرص نخورده باشم بالا میارم....دیگه فندق صداش میکنم کاری نداره باهام

من ریخته ام در رگ تو شیره جان🤰هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🥰این هم نفسی چ حس و حالی دارد😇در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞