2777
2789
عنوان

باردار بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 35 پست
منم هفته ۱۷ هستم عزیزم شما تکون جنینت رو تا الان احساس کردی؟

نمیدونم نفخه یا تکون ولی هرچی هست ی حس جدیده فک کنم تکوناشه یچی مثل نبض خیلی محکم میزنه یا مثل ترکیدن حباب ریز

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
حالا من اگر بهش بگم جونور ناراحت میشه بلافاصله حالت تهوع میگیرم قرص نخورده باشم بالا میارم....دیگه ف ...

خخخخ ما نمیدونیم جنسیتش چیه ولی ب اسم پسر صداش میکنیم چون سیزده هفته گف شاید پسره.ولی شوهرم هنوز امیدواره ک دختر باش۶🤣

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره عزیزم یخ کرده، تازه بزرگتر ک بشه وقتی یخ کنه خودشو ی گوشه سفت میکنه کلی دردت میاد، شکمتو همیشه ب ...

مرسی گلم

عزیزم تیکرت که هفته هفتده نیس بیشتر نشون میده

اخه من براساس زیامان سزارین تیکر زدم انشاالله اخر این تیکر تو ۳۷ یا ۳۸ دوس دارم سزارین شم باز هرچی ب صلاحه

نمیدونم نفخه یا تکون ولی هرچی هست ی حس جدیده فک کنم تکوناشه یچی مثل نبض خیلی محکم میزنه یا مثل ترکید ...

چه خوب من هنوز حسش نکردم

یه صلوات مهمونم کنین حاجت روا شم🥺                                    ❤دخترم عشق زندگیم ❤
چه خوب من هنوز حسش نکردم

زوده اخه.منم شاید توهم زدم نفخمه

خخخخ ما نمیدونیم جنسیتش چیه ولی ب اسم پسر صداش میکنیم چون سیزده هفته گف شاید پسره.ولی شوهرم هنوز امی ...

هر چیه سالم باشه عزیزم...اینام حالا برای ما آدم شدن اعتراض میکنن🤣🤣🤣🤣🤣 من اب زرشک میخورم ی چیزی تو دلم تق تق میکنه عین نبض خیلی باحاله چای شیرین میخورم دل پیچه میگیرم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فاطمه ام تو فاطی صدام کن

هر چیه سالم باشه عزیزم...اینام حالا برای ما آدم شدن اعتراض میکنن🤣🤣🤣🤣🤣 من اب زرشک میخورم ی چیزی ...

وای حدی اب زرشک میخوری؟؟؟اخه میگن مباید خورد😂😂😂حق داره بیچاره

اها انشاالله هرچی خیرته پیش بیاد

فدات

منم گاهی حس نبض دارم اما میگم توهمه😀

چپیدونم خواهر😁😁بچت چیه

چپیدونم خواهر😁😁بچت چیه

فعلا فقط nt رفتم گفتش احتمال زیاد پسره دیگه سونو ندادم ۴ اسفند آنومالی رو که برم میفهمم

یه صلوات مهمونم کنین حاجت روا شم🥺                                    ❤دخترم عشق زندگیم ❤
فعلا فقط nt رفتم گفتش احتمال زیاد پسره دیگه سونو ندادم ۴ اسفند آنومالی رو که برم میفهمم

منم ۹ اسفند سونو دارم