2777
2789
عنوان

کسی با رابطه ی بدون دخول باردار شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6429 بازدید | 89 پست
نگاه یکی الان گفت تنفس دهن به دهن    

😂😅

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه پسرویه دختر.همگی بگین مبارکه مبارک.البته ازطریق گرده افشانی😅😅😅😅😅

😐

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁
با چی؟ من نگرانم که الان نمیخام باردار باشم اونوقت مجبور به سقط بشم 

من با آمپول حالا ان شاءالله ک باردار نباشی ولی اگه بودی اشتباه منو تکرار نکن من اگه تو این زمان بودم هیچ وقت اینکارو نمیکردم

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
من با آمپول حالا ان شاءالله ک باردار نباشی ولی اگه بودی اشتباه منو تکرار نکن من اگه تو این زمان بودم ...

ولی ما مجبور میشیم اینکارو کنیم ولی چطوری و با چی رو نمیدونیم ...فقط امیدوارم باردار نباشم ...چون خانوادم یکم مخالف بودن ... چه برسه به بچه دار شدن و  الان زوده حتی 

سلام نتیجه کار شما چی شد باردار بودیید یا پریود شدید؟؟

دوماه شد پریود نشدم و از اینورم علائم بارداریو کم و بیش دارم نمیدونمم خودمم 😭بخاطر کرونا هم آزمایش خون و سونو نرفتم هنوز

دوماه شد پریود نشدم و از اینورم علائم بارداریو کم و بیش دارم نمیدونمم خودمم 😭بخاطر کرونا هم آزمایش ...

عزیزم باردار بودید؟سقطش کردید؟وای منم همین علاعمو دارم و بیبی چکم مثبت شد میترسم چه جوری سقطش کنم