سلام من ۱۹سالمه و زمان پریودیمو دقیقا نمیدونم ولی معمولا ۴ام میشم یا حداقلش ۷ام هر ماه میشم و سیکل قاعدگی من بین ۲۸-۳۰هست ... ۴بهمن احتمال میدادم که پریود شم اما چون پریود نشدم با نامزدم که عقد کردیم برای اولین بار نزدیکی رابطه ی بدون دخول و الت به الت ،محافظت نشده داشتم ... و تا ۲۱روز هیچ خبری از پریودی نبود امافرداش دل درد خفیف داشتم و ترشح قرمز رنگ شد و ۲۷ام که فرداش بود لکه خون قهوه ای دادم و تا عصر فردا خونی نیومد و همون عصر که ۲۸ام میشه لکه خون بیشتر شد ۲۹ام دوبار لخته خون دیدم و یه حالتی مثل پریودی داشتم و امروز هم که ۳۰ام هست کمی خون روشن دیدم و سوالم اینکه ایا من باردارم ؟ نامزدم میگه که من حس نکردم پیشاب اومده باشه چون گفت پشاب قبل از ارضا شدنه و اون ا ر ض ا نشده بود من هم قرصی مصرف نکردم فقط بعد از رابطه wc رفتم آیا با این حال احتمال بارداری دارم؟ و البته سه بار بیبی چکم هم منفی شد راهی جز ازمایش هست که بفهمم باردارم یا ن؟؟؟؟ من نمیخام باردار باشم الان 😿
وای تنفس دهن به دهن . باتری به باتری ... به به چه چیزا یاد گرفتم
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همهی ما شبیه یکدیگریم...
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
زنای ایرانی مسخره میکردن هرچی میشد میگفتن بارداریم
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم