2777
2789
عنوان

ساخت خونه بدون شوفاژ

174 بازدید | 24 پست

شهر ما هواش خیلی گرمه الان که تو زمستونیم هوا ظهر ها  ۲۵ درجه هست ، داریم خونه میسازیم شوفاژ نصب کنیم یا شومینه باش خوبه چون الان که زمستونه از بخاری هم استفاده نمیکنیم همیشه روی شمع میمونه زمستونا بخاریمون 

در این دنیا انسانم آرزوست❤

ما خوزستانیم...جدیدا مد شده اینجا شوفاژ میزارن...تابستون که اصلا کار برد نداره براشون...فقط کولر...زمستون انگار استفاده میشه..اونم خیلی کم.

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رفتیم پرسیدیم گفتن ۷۰ یا ۸۰ میلیونه ماهم میخواییم هزینه شوفاژو به گرون ترین کناف و پارکت و کابینت اخ ...

اره میدونم هزینش بالاس خودمونم درحال ساخت خونه اییم

شوفاژ خوبه ولی ماهم مشکل بودجه داریم احتمالا بخاری بزاریم

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
رفتیم پرسیدیم گفتن ۷۰ یا ۸۰ میلیونه ماهم میخواییم هزینه شوفاژو به گرون ترین کناف و پارکت و کابینت اخ ...

خونه بدون شوفاژ بدرد نمیخوره

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
شهر ماهم تابستونا ۴۵ درجه هست خیلی گرم میشه

خیلی گرم میشه....میدونی شوفاژ مث چیه...مث کولر آبی...ببین شهرتون کولر ابی جواب میده یا نه...من بهبهانم...فقط کولر گازی...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
آره این روزا مصالح خیلی گرون شده

گرون و کمیاب

سیمان پیدا نمیشه اصلا🙁

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
😆😆من گفتم کابینت نزن  واس مستاجر میخاین 🙄یا خودتون

خودمون متاسفانه متراژمون خیلی زیاده مصالحم گرووون میگیم پول شوفاژو بزاریم رو پول تزئیناتی خونه 

در این دنیا انسانم آرزوست❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز