2777
2789
عنوان

کسی ماه اقدام سوزش داشته؟

6645 بازدید | 49 پست

سلام من این ماه اقدام دارم ولی دهانه واژنم سوزش دارم نمیدونم سوزش ادرار یا دهانه واژن ولی اون ناحیه از بیرون میسوزه داخلی نیست همین دهانست ...

کسی بوده اینطوری؟میشه عنبر نسا تو ماه اقدام دود کرد؟

چیکار کردید شماها؟؟

لطفا راهنماییم کنید؟

باعث باردار نشدن میشه؟

👪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترشحم داری؟عنبرنسااشکالی نداره دود کن..مال رابطس حتماقبل رابطه خودت وخصوصا همسرت تمیزباشین

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
 سفکسیم بخور عنبر نسا دود نکن اگر باردار باشی بده 

الان اون دوستمون میگه دود کن...

دکتر قرص داده ولی گف توماه اقدام نخور 

نمیدونم چی کنم

از بارداری جلوگیری میکنه؟

👪
ترشحم داری؟عنبرنسااشکالی نداره دود کن..مال رابطس حتماقبل رابطه خودت وخصوصا همسرت تمیزباشین

اره تقریبا...سوزشم گاهی هست گاهی نیست تو دوره پریودی و اواخر سیکل قبل سوزش داشتم قطل شد باز هی صبحا میگیره...

اون دوستمون ک میگ عنبر نسا خوب نیس؟

دکتر قرص داده و الان ۷ سیکلم

نمیدونم عنبر نسا دود کنم یا قرصو بخورم😑

👪
الان اون دوستمون میگه دود کن... دکتر قرص داده ولی گف توماه اقدام نخور  نمیدونم چی کنم از بار ...

والا من ت ماه ها اقدام خوردم چون عفونت داشتم عنبر نسا میگن دودش باعث سقط میشه 

عزیزم عنبرنسا دودنکن من اشتباه گفتم اگه باردارباشی ضررداره خصوصاماه های اول هرچند قرصم اثرداره وممنوعه.شما برو ازداروخونه پمادبگیربهشون بگو خوذشون میدونن چی بدن شرلیطتم بگو

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
والا من ۲ بار اقدام کردم همون ماه گرفت سوزشم داشنم باردار شدم

خدا بزرگه

اخه ماه قبل باردار نشدم مشکلیم ندارم یکم پرو لاکتینم بالا ک دکتر گف زیاد نیس ک باردار نشی ماه اقدام قرص نخور بعدش هفته ای ی نصفه بخور...

قرص مصرف نکردید یا عنبر؟توماه اقدام؟

👪
خدا بزرگه اخه ماه قبل باردار نشدم مشکلیم ندارم یکم پرو لاکتینم بالا ک دکتر گف زیاد نیس ک باردار نشی ...

عزیزم من سفکسیم واسه عفونت و سوزش خوردم انشالله که این ماه بارداری به نظرم واسه سوزش برو دکتر عنبر نسا اگر باردار نباشی مشکل نداره ولی اگر باشی میگن باعث سقط میشه من که استفاده نکردم