2777
2789
عنوان

کسی ماه اقدام سوزش داشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6652 بازدید | 49 پست
جدا؟اخه عجیب برام خوبم رابطه ک برقرار میشه میسوزه اخه قبلا عفونت داشتم ول نمیکرد مدام سوزش بود ولی ...

اررره سوزشش بخاطره اسپرمه 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بزن اشکالی نداره من باردارم وپملذمیزنم فقط اگه داخلیه نصفه ببر داخل..بعدم شما هنوزاقداماتونم تمو ...

دعا کن منم مث شما تیکر بارداری بزارم واسه پسرم...‌

استرسو چطور کنترل کنم؟سر هر چیز بیخودی استرس میگیرم.

👪
رفتم ازمایش قبلیمو نشونش دادم گف چیزی نیس قرص بخور اگر خوب نشد باز از بده شاید تازه گرفتی ..... ول ...

اگه باردار باشی سرخود چیزی نخور برو دکتر وازن و رحمم بنظر من یه چیز حساسه برای خانما حنما برو دکتر سرخود کاری نکن

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥
اگه باردار باشی سرخود چیزی نخور برو دکتر وازن و رحمم بنظر من یه چیز حساسه برای خانما حنما برو دکتر س ...

دکتر یدونه قرص داده ولی من این ماه اقدامم و چون اقدام با تعیین جنسیتم نمیتونم قطع کنم چون چون اقدام کم میشه و احتمال داره همین اقدام ها بگیرن و جنسیت مورد نظرم نشه‌.‌‌

میگم همین ی ماه قرصو نخورم ...اگه نشد ک ماه بعد کلا اقدام نکنم دیگه و دارو مصرف کنم

👪
دعا کن منم مث شما تیکر بارداری بزارم واسه پسرم...‌ استرسو چطور کنترل کنم؟سر هر چیز بیخودی استرس میگ ...

حتما دعامیکنم.عزیزم من سومین اقدام باردارشدم .کلاادم استرسی نیستم ولی دوماه اول همش پیگیربودم ومنتظرکوچترین علامت وسرچ کردن که ببینم گرفته یانه..ماه سوم مامانبزرگم فوت شدن ومن اصن حوصله نداشتم واصن دس به گوشی نمیزدم براسرچ کردن وکلا سرم گرم بود اماخب چون قرص خورده بودم یجورایی حیفم میومد اقدام نکنم اقدام میکردم ولی گفتم خب خیلیا گفتن بابیخیالی باردارشدن پس منم حسابی سرخودمو گرم کردم تادوروز قبل موعدطاقت نیوردم وبی بی زدم ومثبت شد...درکل اقدام کن و توکل کن ولی بیخیال باش یجوری خودتو سرگرم کن

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
ن موضعیه... اره ماه قبل اقدام رفتم و نشد این ماه دوم🙁فک کنم پماد اسمش کولتیمازول اگ درست نوشته باش ...

موضعی ک طوری نیس بزن وزیادم زوم نکن رو سوزشت

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
دعا کن منم مث شما تیکر بارداری بزارم واسه پسرم...‌ استرسو چطور کنترل کنم؟سر هر چیز بیخودی استرس میگ ...

منم مثل توام همش سر ی چیزبیخود استرس میگیرم 

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥
جدی؟ منم جدیدا خیلیییی سوزش دارم عفونت ندارم ولی

من همیشه نیس موقع رابطه یا ادرار صبح ....

با حرف اون دوستمون ک واسه اسپرم بیشتر میخونه چون ازمایشمم مشکلی نداره

👪
حتما دعامیکنم.عزیزم من سومین اقدام باردارشدم .کلاادم استرسی نیستم ولی دوماه اول همش پیگیربودم ومنتظر ...

اره حق باشماست باید بیخیال باشم خیلی زوم میکنم رو علائم

و سوزشم همیشگی نیستو فقط موضع هم هست

مرررسی دوستم🌷💓💓💓

👪