2777
2789
عنوان

لااغررررری

182 بازدید | 28 پست

کیا رژیمن دستا بالا

کیا دوست دارن تا عید لاغر شن

چ رژیمی هستید؟؟؟

بگید  ببینم خانوما بدویید

وزن ۹۸ قد ۱۷۵ وزن هدف ۶۵ عضو گروه قرمز                موفق خواهم شد ن فورا ولی حتما🤲🌻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من رژیمم  و خیلی برام سخته

چ رژیمی هستی عزیزم از کی شروع کردی

قد و وزنتم بگو

وزن ۹۸ قد ۱۷۵ وزن هدف ۶۵ عضو گروه قرمز                موفق خواهم شد ن فورا ولی حتما🤲🌻
کالری شمادی و سالم خوری تا هروقت لاغر شدم نه تا عید

از کی شروع کردی روزی چن کالری میخوری و چن کیلو کم کردی

من هستم ... کالری شماری میکنم  وزن اولم ۱۰۴ بود. ، الان ۷۱ هستم با قد ۱۷۰ ....

ماشالاا اراده تو چ مدتی عزیزمم روزی چن کالری مصرف کردی

چ رژیمی هستی عزیزم از کی شروع کردی قد و وزنتم بگو

رژیم خودم درست کن😂😂😂😂 رژیم خاصی نیس خوراکی و کلا گذاشتم کنار سرخ کردنی نمیخورم یک کفگیر برنج شام هم نمیخورم فقط سبزیجات و روزی یساعت میرقصم

وزن:۷۵

قد۱۶۵

رژیم چیه هرروز ورزش کن ورزش  ورزش ورزش

چه عید باشه چه غیرعید خیلی خوب که آدم بخودش همیشه اهمیت بده

من رژیم سرسخت نگرفتم اما ورزشم هرروز سرتایم خودش برقراره وباورزش اندامم خوب.

آب کرفس یکروز درمیان میخورم، دمنوش زیره روزی دولیوان میخورم.

شب شام خیلی کم درحد سالادبدون سس یا ماست باترکیب(خیارونعناونمک ومقداری گردو آسیاب شده)

گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔    

منم رژیمم دوروزه البته دارم هلاک میشم😂

قدم ۱۷۵ 

وزنم ۱۰۲ دعوام نکنید بخاطر وزنم بخدا این دفعه دیگ جدیم باید لاغرشممم ایشالا ک میشم

رژیم چیه هرروز ورزش کن ورزش  ورزش ورزش چه عید باشه چه غیرعید خیلی خوب که آدم بخودش همیشه اهمیت ...

چقدر کاهش داشتی تاحالا

ماشالاا اراده تو چ مدتی عزیزمم روزی چن کالری مصرف کردی

طبق فرمول کاهش وزن کالری مصرف کردم 

از تو تاپیک بامداد خمار نگاه کردم 

وزن ضرب در ۲۰ منهای ۲۰۰

از وقتی ک شروع کردم ب رژیم گرفتن یک سالی میگذره 

ولی این کاهش وزن مال ۷ ماه بود کلا ، باقیش استراحت کردم

رژیم خودم درست کن😂😂😂😂 رژیم خاصی نیس خوراکی و کلا گذاشتم کنار سرخ کردنی نمیخورم یک کفگیر برنج شام ...

کاهش داشتی عزیزم؟