2777
2789
عنوان

صدای گوش

| مشاهده متن کامل بحث + 2469 بازدید | 99 پست
نه گلم اگه مشکل داشت که دووور از جونت الان شنوایی تو از دست داده بودی اتفاقا مژک های گوشت کاملا سالم ...

عصب گوشمم یعنی سالمه ؟ یا اینا بروز دارن تحریکش میکنن ؟ 

وای ببخشید چقدر سوال میکنماااا🙈🙈

ببین عزیزم الان تو سکوت دقت میکنم دقیقا از توی گوشمه و یکسره ولی بعضی ها میگن‌مثلا احساس میکنن این ص ...

ببین یه صدای سوت یکسره شاید در حد ده ثانیه باشه اگه خیلی واضح بخوام توصیفش کنم فیلم دیدی که طرف توبیمارستان بستریه و اون لحظه که میمیره دستگاهی که صدای ضربان قلب بهش وصله چطوری میشه؟ینی مث صدای اخرین ضربان قلبه ولی نباید بیشتر از چند ثانیه باشه اگه میبینی خیلی برات تکرار میشه به پزشک مراجعه کن که وسواس نگیری درموردش

در مورد دیسک فک من اطلاعی ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عصب گوشمم یعنی سالمه ؟ یا اینا بروز دارن تحریکش میکنن ؟  وای ببخشید چقدر سوال میکنماااا🙈🙈

عصب نه مژک 

مژک باعث تحریک عصب میشه

درواقع مژک های کاملا سالمی داری

ولی خیلی مراقبت کن 

عصب نه مژک  مژک باعث تحریک عصب میشه درواقع مژک های کاملا سالمی داری ولی خیلی مراقبت کن

درسته ممنون عزیزم 

نه مال من تقریبا یکسره هست چون فکمم مشکل داره گاهی گوش دردم میگیرم 

نه گلم اگه مشکل داشت که دووور از جونت الان شنوایی تو از دست داده بودی اتفاقا مژک های گوشت کاملا سالم ...

عزیزم من خودم به خاطر استفاده زیاد از هندزفری با صدای بلند اینطوری شدم...

به نظرت درمان میشم؟!😔

اره حتما میرم عزیزم ولی دست خودم نیست ترسیدم برام‌دعا کن عزیزم 🙏🙏🙏🙏🌸🌸🌸

عزیزم در چه حالین؟!

وزوزتون بهتره؟!

منم این صدای جیر شما رو اول داشتم تا یه مدت بعد صدای گوشم عوض شد...نمیدونم مال شما هم تغییر کنه یا نه

عزیزم من خودم به خاطر استفاده زیاد از هندزفری با صدای بلند اینطوری شدم... به نظرت درمان میشم؟!😔

سعی کن باصدای بلند تلوزیون نگاه نکنی

کسی تو گوشت جیغ نزنه

و کلا هندزفری رو از زندگیت حذف کن

بله اصلا چیز نگران کننده ای نیست و با رعایت این مواردی،ک گفتم بعدا تاثیرش رو میبینی

سعی کن باصدای بلند تلوزیون نگاه نکنی کسی تو گوشت جیغ نزنه و کلا هندزفری رو از زندگیت حذف کن بله ا ...

من دکترم گفته وقتی صدای گوشام خیلی اذیتم میکنه با هندزفری یا هدفون آهنگ ملایم با صدای خیلی کم گوش بدم

به نظرت ضرر که نداره؟!

سعی کن باصدای بلند تلوزیون نگاه نکنی کسی تو گوشت جیغ نزنه و کلا هندزفری رو از زندگیت حذف کن بله ا ...

و عزیزم شما که تا المپیاد زیست خوندی،میدونی آسیب وارد شده به گوشام یا سلول های مویی حلزون گوشم قابل درمان شدن شدن یا خوب شدن با ترمیم هست؟!😔

امید داشته باشم که خوب میشن؟!

دکترم بهم گفت سلول های مویی گوشم آسیب خورده در اثر تحریک زیاد

و عزیزم شما که تا المپیاد زیست خوندی،میدونی آسیب وارد شده به گوشام یا سلول های مویی حلزون گوشم قابل ...

شمادردنداری ؟؟دردگوش ؟؟من باصدای بلندگوش دردم شروع شد الان ۳ماهه شبانه روزی درددارم دردش خیلی شدیده نمی‌دونم چم شده یکی میگ التهاب عصب گوش یکی میگه پرشنوایی یکی میگه حساسیت به صدا 

من میترسم چیزبدی باشه 

یکی آب بره توگوشم هلاکم یکی صدای تلفن 

من طولانی مدت تلفنی حرف میزدم دوسال بود نمیدونستم بزارم زیرگوشم میزاشتم رواسپیکرولی بازدردم میومد

به اندازه ی موهای سرم دکترررفتم یکی میگه گوشه یکی میگه فکه 

esrخونمم یکم بالارفته 

وخدایی که بشدت کافیست