2777
2789
عنوان

صدای گوش

| مشاهده متن کامل بحث + 2469 بازدید | 99 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیلش استفاده از هندزفری و گوش دادن به تلوزیون و موسیقی با صدای بلند 

اون صدایی که تو گوشتون ایجاد میشه دلیلش مژک های داخل گوشتونه شاید یکم بترسین ولی وقتی اون صدا ایجاد میشه قبلش قرار بوده شنوایی تون رو از دست بدین که مژک ها با تحریک سیستم عصبی تون اون صدا رو ایجاد میکنن تا گوش دچار از دست دادن حس شنوایی نشه تنها راه درمانش اینه ک هیچ وقت باصدای بلند به چیزی گوش ندین و باهندزفری خداحافظی کنید

خلاصه بعد از ایجاد صدا داخل گوشتون خداروشکر کنید که مشکل از سرتون گذشته

سلامت باشی گلم

دلیلش استفاده از هندزفری و گوش دادن به تلوزیون و موسیقی با صدای بلند  اون صدایی که تو گوشتون ا ...

وای یا بسم الله من اصلا هنس فیری نمیذارم و صدای بلند ندارم 

حالا این دیگه خوب نمیشه و بعد این خطرناک نیست ‌ورودی شنوایی اور نمیذاره ؟؟ 

شما اینارو از کجا میدونستین‌ ، اخه يهو همينجوری 

دلیلش استفاده از هندزفری و گوش دادن به تلوزیون و موسیقی با صدای بلند  اون صدایی که تو گوشتون ا ...

یعنی تمام اینایی که گوششون صداهای مختلف میده قرار بوده قبلش شنوایشون رو از دست بدن یا فقط موردی مثل من عزیزم 

چون خیلی ها میگن صدای سوت ممتد باد نبض و ...

یعنی باید برم دکتر ؟ الان عصب گوشم ممکنه مشکل پیدا مرده باشه ؟

وای یا بسم الله من اصلا هنس فیری نمیذارم و صدای بلند ندارم  حالا این دیگه خوب نمیشه و بعد این ...

اصن لازم نیس بترسی چون نصف ادما اینطورین و تو ۹۰ درصد اوقات سیستم عصبی گوشت اون صدا رو ایجاد میکنه و هیچ وقت اتفاق نگران کننده ای نمیوفته دقیقا مثل عطسه میمونه که اگه اون عطسه رو بدن ایجاد نمیکرد احتمال سکته قلبی به بالاترین حد ممکن میرسه

فقط سعی کن بچه کوچیک یا کسی ناگهانی تو گوشت جیغ نزنه و باصدای بلند چیزی رو گوش ندی همین 

اصلا چیز خطرناکی نیس ولی من دلیل علمی و پزشکیشو بهت گفتم که متوجه بشی دلیل ایجاد این صدا چیه 

یعنی تمام اینایی که گوششون صداهای مختلف میده قرار بوده قبلش شنوایشون رو از دست بدن یا فقط موردی مثل ...

تقریبا دلیل اکثر افراد همینه و استفاده مداوم از هندزفری بزرگترین عامل ایحاد این مشکل

یعنی باید برم دکتر ؟ الان عصب گوشم ممکنه مشکل پیدا مرده باشه ؟

نه گلم اگه مشکل داشت که دووور از جونت الان شنوایی تو از دست داده بودی اتفاقا مژک های گوشت کاملا سالم هستن

نگران نباش نصف ملت این مشکلو دارن 

تقریبا دلیل اکثر افراد همینه و استفاده مداوم از هندزفری بزرگترین عامل ایحاد این مشکل

ببین عزیزم الان تو سکوت دقت میکنم دقیقا از توی گوشمه و یکسره ولی بعضی ها میگن‌مثلا احساس میکنن این صدا رو از بیرون‌میشنون 

به نظرتون دکتر برم؟ 

اخه من یکم مشکل دیسک فکم دارم و الان در خال درمانم‌جدیدا اینطور شد یعنی موقعیت فکم خوب بشه ممکنه اینم خوب بشه 

نه گلم اگه مشکل داشت که دووور از جونت الان شنوایی تو از دست داده بودی اتفاقا مژک های گوشت کاملا سالم ...

خیلی ترسیدم میشه بهتون‌درخواست دوستی دادم قبول کنید ؟ 

شما از کجا چنین تجربیات خوبی دارین عزیزم ؟