2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

214 بازدید | 27 پست

حالم خیلی بده خیلی خیلی امشب با شوهرم دعوام شد.شوهرم خیلی له نحوه حرف زدن اهمیت میده اما من اصلا توجهی نمیکنم به حرفم انقدر عجولم

امشب رفت در خونه همسایمون یه زن۴۶ ساله با شوهرش گار داشت زنه همون طور با لباس استین کوتاه و سر باز حواسش نبوده اومده بود جلو در بعد سریع برگشته چادر پوشیده من دو الی ۳ تا سوال پرسیدم گفتم یعنی فهمید مردی اینطور اومد اونم ناراحت شد گفت چرا سین جین میکنی مگه من مقصرم البته فک کنم لحنمم بد بود

اخه من حساسیتم دارم روش الان خودش دیدش بهم اینطور شده که من وسواس فکری نسبت بهش دارم 

تازه عروسم ۱۹ سالمه تورو خدا کمکم کنید وسواس فکریم داره زندگیمو میپاشونه

تاابد هرچه خلیفه است به قربان👑 علی علیه السلام 👑ما منتظر منتقم فاطمه سلام الله علیها هستیم....عجل لولیک الفرج😭

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احساست طبیعیه.

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

چشمام درد میکنه انقدر گریه کردم دارم میمیرم دیگه انقدر حالم بده

تاابد هرچه خلیفه است به قربان👑 علی علیه السلام 👑ما منتظر منتقم فاطمه سلام الله علیها هستیم....عجل لولیک الفرج😭

شعت😐

زشته نگو جلو زبونتو بگیر خب

اصلااا حساسیت خوب نیست فقط خودتون اذیت میشید و زندگی حال بهم زن میشه

تجربه ام داشتم...

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

حق داری حساس باشی منم خیلی غیرتیم سر اقامون

ولی مواظب لحن حرف زدنت باش مردا خوششون نمیاد با حالت تهاجمی یا سین جین باهاشون حرف بزنی ب غرورشون بر میخوره

با سیاست تر رفتار کن عروس خانوم

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷