2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 27 پست

ن عادت نداربم با قهر بخوابیم الان مثلا اشتیه ولی قول ازم گرفته حساسیتم و درست کنم

تاابد هرچه خلیفه است به قربان👑 علی علیه السلام 👑ما منتظر منتقم فاطمه سلام الله علیها هستیم....عجل لولیک الفرج😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو درمان کن 

همین تاپیک بغلی گفتم آشنای ما به خاطر همین حساسیت ها داره جدا میشه 

یه پسر مودب و متین تبدیل شده به یه ادم عصبی زودجوش از بس تو این شش سال باید برای هر حرکتی جواب پس میداد

برو دکتر. خوب چه کاریه. عر جور بیاد دم در مگه شوهرت نظر داره

ن اصلا اینطور ادمی نیست ادم چشم پاکیه

تاابد هرچه خلیفه است به قربان👑 علی علیه السلام 👑ما منتظر منتقم فاطمه سلام الله علیها هستیم....عجل لولیک الفرج😭
چشمام درد میکنه انقدر گریه کردم دارم میمیرم دیگه انقدر حالم بده

عزیزم چرا؟ بابا انقدر بزرگش‌نکن برا چیزای الکی گریه نکن نذار گریه هات عادی بشه. به خودت زمان بده ی لیوان بخور بگو بیخیال همه چی بخواب فردا بهش فک کن شب ها ادم‌همه چی رو خیلی بدتر میکنه. 

کمکم کنید من تازه ت  یه شهر غریبم هیچ کسی هم نمیشناسم و هیچ جایی هم نمیشناسم

کمکم کنید من تازه ت  یه شهر غریبم هیچ کسی هم نمیشناسم و هیچ جایی هم نمیشناسم

خب دلیل گیر دادن چیه؟؟ چیزی ازش دیدی 

اگه ندیدی پس گیر دادن برا تنهایی و بیکاریته به اون گیر میدی سرگرم کن خودتو  

خب دلیل گیر دادن چیه؟؟ چیزی ازش دیدی  اگه ندیدی پس گیر دادن برا تنهایی و بیکاریته به اون گیر م ...

ن ندیدم ولی حتی نگاه طبیعیش هم به کسی بیوفته داغ میکنم