2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من در عجبم از ایناهایی ک شعاااار کرونا میدن پ ای همههههه ملت ک بازارن و صحرا و رستوران و کافه ن عمه های منن؟؟ مردم همه داغونن انقددددد شعارمنفی ندین لااقل اگ خدایی راس بگه ادم تا حد خونه مامان باباش و مادرشوهر یاااا نهایت خواهرشوهر میره که..چتونه از هرچی بترسی برسی رعایت کنه ادم فاصله رو رعایت کنه ولییی ترس و ناامیدی نه ..اتفاقا برا دل خودتونم که شده ی جورابم تونسین ب نیت عید بخرین 

ما که جایی نمیریم ولی لباس لازم داشتم

منم باید بخرم الان سه ساله ازدواج کردم به شوهرم گفتم هرچی از اول سال نکنم تا اخر باید ی مانتو هم ک شده برا عید بخرم اگ ی سال خرید نکنی برا مردا عادت میشه ک بت دگه پول ندن

والا من در عجبم از ایناهایی ک شعاااار کرونا میدن پ ای همههههه ملت ک بازارن و صحرا و رستوران و کافه ن ...

همه ی اونایی ک از کرونا مردن دقیقا طرز فکر شمارو داشتن 😊

♥️خدایا تا تورو دارم بقیه ب چشمم نمیان♥️
والا من در عجبم از ایناهایی ک شعاااار کرونا میدن پ ای همههههه ملت ک بازارن و صحرا و رستوران و کافه ن ...

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻اره بخدا همش انرژی منفی

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

همه ی اونایی ک از کرونا مردن دقیقا طرز فکر شمارو داشتن 😊

پس استرس داشته باشین شما و همچنان زندگی رو زهر کنین ب کامتون.. ضمنا مرگ و زندگی دست خداااااست.. بعدشم ک من میگم رعایت کنه و فاصله رو رعایت کنه فقط ترس و ناامیدی نداشته باشه چوووون همین روحیه بد تو سیستم ایمنی ادم تاثیر میزاره