دخترام92 مدیر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 931 عنوان عید🤩 | مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 51 پست بچه ها برای عید چه لباسی میخیرین من تصمیم گرفتم بعد از عید بخرم🤩 خدایا مرا به حال خود رها نکن. 1399/11/30 | 00:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elnaazi عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 2378 عید کرونایی منظورم نبود خودمم نگرفتم فک کردم منظورت کلا عید هرساله ن باباولی وقتی دید و بازدید و مسافرتی در کار نیس واسه چی الکی پول لباس بدم..هرچند من قبلا هم یا ۳ماه قبل از عید لباس میگرفتم یا بعد از عیداسفند ماه ی مشت لباس بنجل میریزن توی بازار ب نرخ خون پدرشون میفروشن ♥️خدایا تا تورو دارم بقیه ب چشمم نمیان♥️
elnaazi عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 2378 پس استرس داشته باشین شما و همچنان زندگی رو زهر کنین ب کامتون.. ضمنا مرگ و زندگی دست خداااااست.. بعدش ... عزیزم من اصلا زندگی ب کامم زهر نیست😁از قرنطینه با شوهرم توی خونه دارم نهایت لذت رومیبرم🤗 ♥️خدایا تا تورو دارم بقیه ب چشمم نمیان♥️
elnaazi عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 2378 پس استرس داشته باشین شما و همچنان زندگی رو زهر کنین ب کامتون.. ضمنا مرگ و زندگی دست خداااااست.. بعدش ... من سبزه ی عیدمو انداختم🌱🌱سفره هفت سینمم خواهم چید لباس نو میخرم ولی خونگیولی ب خودم اجازه نمیدم با رفتن ب خونه ی دیگران حتی یک درصد عامل بیمار شدنشون باشم ♥️خدایا تا تورو دارم بقیه ب چشمم نمیان♥️
87mehrsa77 عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 2438 عزیزم من اصلا زندگی ب کامم زهر نیست😁 از قرنطینه با شوهرم توی خونه دارم نهایت لذت رومیبرم🤗 پس خداروشکر عزیزم امیدوارررررم تمام زوج های سرزمینم در کنار هم لذت زندگی رو ببرن منم روشون🙏🙏🙏
87mehrsa77 عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 2438 من سبزه ی عیدمو انداختم🌱🌱 سفره هفت سینمم خواهم چید لباس نو میخرم ولی خونگی ولی ب خودم اجازه نمید ... ینی شما خونه مادر خودتم نمیری؟ خونه مادرشوهرتم نمیری!؟ تو این یکسال هم پاتو نزاشتی؟؟؟
elnaazi عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 2378 ینی شما خونه مادر خودتم نمیری؟ خونه مادرشوهرتم نمیری!؟ تو این یکسال هم پاتو نزاشتی؟؟؟ من خانوادم ازم دور هستن خانواده همسرم هم کشور دیگه هستنولی اگه نزدیکم بودیم نمیرفتیمالان برادرای من نزدیک هم زندگی میکنن ولی واقعا رفت و آمد ندارن مدت طولانیهتماس تصویری میگیرن ♥️خدایا تا تورو دارم بقیه ب چشمم نمیان♥️