2777
2789
عنوان

کدبانوهای آشپز بیایین لطفا

145 بازدید | 28 پست

فردا یه مهمون ویژه دارم،باشون رودربایستی دارم

دوست دارم غذای خوب درست کنم.

دوتا بچه ۴ساله و ۵ساله هم دارن.

یه منو بم میدید چی درست کنم

مخم هنگ کرد انقدر فکر کردم

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرغ کنتاکی بازرشک پلو و کشک بادمجون و ژله و اگه دو نوع خورشت میخوای بذاری چلو گوشت با شوید باقالی هم بذار با سالاد

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

خورشت خلال کرمانشاه.ژیگو،زرشک پلو با مرغ،

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه
شوید باقالی پلو با گوشت یا ماهی همراه با تزیینات کامل و سالاد خوشرنگ و بدش هم دسر کدو حلوایی...

ممنون

دسر کدو حلوایی بلد نیستم

رولت ژامبون بزار و سوپ سفید غذام باقالی پلو ماهیچه.... یا دو تا خورشت مثلا قیمه و زرشک پلو با مررغ

سوپ سفید یکی از مواردیه که خودمم بش فکر کردم 

من باشم فینگر فود درست میکنم. از امشب تا فردا ظهر کارام تموم بشه. بچه هاشم راحت باشن.

لازانیا

کیک مرغ

کشک بادمجان کاسه ای

ته چین قالبی

سالاد اندونزی

سالاد فصل

ژله بستنی

من قبلا این کارها رو میکردم، بعدها تصمیم گرفتم به خودم و شوهرم فشار نیارم و سخت نگیرم.