2777
2789
عنوان

پای مرغو باید بخورم یا عصارشو ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 42 پست
عزیزم برای اینکه عصارش بصورت ژله ای بشه باید بزارم بعد پختن ، عصارش چن ساعتی بمونه آره ؟؟

ببین از صب تا شب با ادویه و موادی ک گفتم بزار خووووب بپزه له بشه بعد از صافی رد کن همون ابش ک خنک بشه حالت ژله میشه اون عصارشه اونو بخور 

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه یه چیزجالب بهت بگم پای مرغ بشدت برای پوست خوبه،اگریک ماه هرروز،روزی یک لیوان ازاون اب روی بخوری متوجه میشی پوستت چقدرجوونتروشادابترمیشه،سرشارازکلارژن هست

لطفالایک نکنید،ممنون
چه جالب و عجیب من چند بار درست کردم و ریختم داخل سوپ ولی خب استخون های ریزی داره بند انگشتاش چجوری ...

نمیشه خیلی بدمیشه. مادرست میکردیم آبشو میخوردیم نون تلیت میکردیم بعد بادست پاهارو میخوردیم استخونا شو تف میکردیم. ببخشیدا. خخ

خداییش مغزم هنگ میکنه اسم های کاربری بعضیاتونو میبینم. ازکجامیارید اینارو.