2777
2789
عنوان

پای مرغو باید بخورم یا عصارشو ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 42 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عصاره بهتره

پوستشو بکن ناخوشم با ساتور بزن 

بنداز تو دیزی زودپز فلفلو ادویه هم بزن

بزار یه ساعتی خوب بپزه

بعد ابشو از صافی رو کن وقتی خنک شد مثل ژله میشه بزار تو فریز. 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

خودشو مامانم چن سال پیش پاش شکسته بودبابام زیادزیادمیخریدیقابلمه پربارمیزاشتم ابش کم میشدبعدهممون میخوردیم یاداونروزاافتادم 

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
پای مرغو خوب بشور ضد عفونی کن بعد سوپ بپز پای مرغم بزار توش بپزه به به اگرم ک میخای مث قلم گاو میشه ...

عزیزم برای اینکه عصارش بصورت ژله ای بشه باید بزارم بعد پختن ، عصارش چن ساعتی بمونه آره ؟؟

استخونه هااا

گر از دیدن یا خوردن پای مرغ در سوپ و یا غذا هایتان بدتان می آید می توانید عصاره پای مرغ را تهیه کنید و به انواع سوپ و خورشت تهیه شده اضافه و سپس میل کنید.

بعد از شستشوی پای مرغ به همان طریقی که در ابتدای مطلب گفته ایم ، پای مرغ را به همراه 3 تا 4 لیوان آب داخل قابلمه ای قرار داده و مقداری را پس از پوست گرفتن اضافه کرده روی حرارت بگذارید و زیر آن بسیار کم کنید و حداقل 4 تا 6 ساعت زمان بدهید تا کاملا بپزد.

بعد از گذشت این زمان محتویات قابلمه را درون مخلوط کن بریزید. میکس به دست آمده را که مایعی ژله : https://namnak.com/%D9%81%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81-%DA%98%D9%84%D9%87.p24972 مانند است را صاف کنید و در فریزر نگهداری کنید و هر بار به سوپ و انواع غذاهایی که می خواهید استفاده کنید بیافزایید

من با پیاز و ادویه و آب میذارم میپزه حسابی.هم عصاره ش رو میخورم هم گوشتشو. البته من دوس دارم. اگه دو ...

تا حالا نخوردم ولی خب اگه خود پای مرغ هم مفیده میخورمش چون سرشار از کلسیم هس و برای جوش خوردن استخوان خوبه 

گر از دیدن یا خوردن پای مرغ در سوپ و یا غذا هایتان بدتان می آید می توانید عصاره پای مرغ را تهیه کنید ...

چه جالب و عجیب

من چند بار درست کردم و ریختم داخل سوپ ولی خب استخون های ریزی داره بند انگشتاش چجوری میشه اونارو میگس کرد 😞