2789
عنوان

سقط مکرر

483 بازدید | 39 پست

خانما کی بوده بخاطر سقط مکرر تو هفته های پایین دکتر علتشو زخم دهانه رحم و تنبلی تخمدان تشخیص داده میتونه علت سقط ها ذخیره کم تخمدان و زخم دهانه رحم باشه؟

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
برو تو گروه از سقط مکرر پیكیری تا درمان

یعنی سقط مکرر ربطی به عفونت و زخم دهانه رحم نداره

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

[QUOTE=177579429]چرا عفونت باعث پارگی کیسه آب میشع البته اگه ۹یلی دیر متوجه بشی و گرنه تو دوران بارداری برای عفونت دا ...[/ سه تا سقط داشتم سه تاشونم شش هفته

چرا عفونت باعث پارگی کیسه آب میشع البته اگه ۹یلی دیر متوجه بشی و گرنه تو دوران بارداری برای عفونت دا ...

کلا بارداریام رشد نمیکنن بدون جنین فقط ساک بارداری که بعدش سقط میشن

[QUOTE=177580005]شما به احتمال زیاد مشکل انعقادی یا ایمنی دآرید...شاید سپتوم؟؟ تا حالا ازمایش مربوط به سقط ندادید؟[/QUشنبه عمل هیسترو انجام دادم سپتوم نداشتم ازمایش ایمنی انعقادی دادم مشکلی نداشت فقط ازمایش ترومبوفیلی ژن mthrf مشکل داره مشاور ژنتیکم گفت امپول انوکسا 40 باید بزنم تو بارداری ولی یه دکتر دیگه رفتم گفت زخم دهانه رحم داری و باید فریز بشی و گفت ذخیره تخمدانت پایینه در صورتی که من ازمایشمو چنتا دکتر بردم نگفتن ذخیره تخمدانم کمه و گفت لوله هات بسته شده از شدت عفونت باید فریز شی نمیدونم حرف کدومو باور کنم

شما به احتمال زیاد مشکل انعقادی یا ایمنی دآرید...شاید سپتوم؟؟ تا حالا ازمایش مربوط به سقط ندادید؟

عکس رنگیم هم قبل عمل هیسترو انجام دادم ولی مشکل نداشت

سعی كن زخم دهانه رحمت خوب شه هیچ عفونتی نداشته‍ باشی بعدداقدام کن...من زخم و عفونت داشتم دکتر گفت باید فریز كنی ولی من قبؤل نکردم ...طب سنتی گفت بیست روز بشین تو جوشونده جفت بلوط ....من انجام دادم خیلی زودترم نتیجه گرفتم البته در کنارش از ماریانا هم استفاده میکردم قبلش هم ادارؤه‍ای دکتر و استفاده‍ کردم خدارو شکر نتیجه داد زخمم خوب شد ؟..میگن برای کسایی كه بچه نیاوردن فریز خوب نیست هرچی انجآم ندی بهتره...منم سقط تو ۶ هفةه داشتم الان اوكسآ ۶۰۰۰؛میزنم ...شما تؤ بارداری قبلی انوکسا زدید؟

سعی كن زخم دهانه رحمت خوب شه هیچ عفونتی نداشته‍ باشی بعدداقدام کن...من زخم و عفونت داشتم دکتر گفت با ...

نه عزیزم بارداری قبلیم که سقط شد فقط اسپرین میخوردم امپول رو گفت وقتی دوباره باردار شدم استفاده کنم دکتر ایمونولوژی که رفتم گفت انوکساپارین 40 بزن ولی دکتر زنانم میگه 60 بزنی بهتره حالا نمیدونم چیکار کنم شما مشکلت چی بود چند هفته سقط میکردی چنتا سقط داشتی 

نتیجه ازمایشتو میتونی بزاری ببینم؟

عزیزم میخام بفرستم نمیره باید چیکار کنم

نتیجه ازمایشتو میتونی بزاری ببینم؟

ازمایش ترومبوفیلی ژن mthrf رو زده Het بقیه نرمال و دکتر ایمونولوژی ازمایشای سی دی مارکرها و ترومبین فقط برام ننوشته اونا نرمالن