2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 39 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی سقط مکرر ربطی به عفونت و زخم دهانه رحم نداره

اگه مشکل تنبلی تخمدان داری قبل از بارداری از همین الان ورزش کن حتما یه خورده وزن کم کن ...احتمالا دکتر متفورمین هم بهت بده دکتر

۶ هفته‍ ...مشكل انعقادی بود...بنظرم به حرف دکتر زنانت گؤش بده

اره عزیزم بارداریام بیشتر از شش هفته رشد نمیکنن بدون جنین دکتر ایمونولوژی همه ازمایشا رو نوشت جز سی دی مارکرها که نرمال بودن مشاور ژنتیکم برام ارمایش ترومبوفیلی نوشت یکی از ژن هام معیوب بود ݫن mthrf که گفت درمانش همین امـپول زیرجلدیه ممکنه مشکلم از سی دی مارکرها باشه اخه دکتر ایمونولوژی سی دی مارکرها رو برام ننوشت دکتر زنانم نامه برا دکتر ایمونولوژی نوشت که همه از نظر ایمنی بررسی بشم ولی سی دی مارکرها ننوشت گفت مشکلی ندارم مشکلم گفت انعقادیه 

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
اره عزیزم بارداریام بیشتر از شش هفته رشد نمیکنن بدون جنین دکتر ایمونولوژی همه ازمایشا رو نوشت جز سی ...

وقتی ازمایش ندادی از کجا فهمیده مشکل ایمنی نداری !!! مسخره اس...اون صفحه ای که بهت گفتم ازمایشای ایمنی هست ببین...اکه مشکل ایمنی باشع باعث بارداری پوچ میشه که بستگی به مشکلت یا باید سرم ای وی ای جی استفاده كنی یا قرص پردنیزولون...من که مشکل انعقادی تشخیص داده شد دکتر بازم بهم پردنیزؤلون داد

وقتی ازمایش ندادی از کجا فهمیده مشکل ایمنی نداری !!! مسخره اس...اون صفحه ای که بهت گفتم ازمایشای ایم ...

اها عزیزم شما دکترت کیه و کجاست؟

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍