اول و آخرش باید آورد، ولی مثل من زیاد صبر نکن به قول دویتم بیار تا بشه جز برنامههات زیادی صبر کردن ...
اره باید اورد ولی زمان داره عزیزم این حرفو هیچ وقت نزن
تو نمیدونی ده سال پیش بچه اورده بودی چه اتفاقی برای خاطراتتون میومد
فعلا ۲۶ سالمه بنظرم سنم خیلی کمه برای درگیر شدن با بچه
وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون میکنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
اول یه مشاوره ژنتیک میری بعد اگر نیاز باشه دکتر براتون آزمایش مینویسه
اره عزیزم مشاور رفتیم گفت هزینه اش ۱۰ میلیونه گذاشتیم ایشالله بعد عید بریم یکم دست وبالمون باز شه
فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید ❤❤ من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂 به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
یعنی دکتر بهت گفت برین؟ چون من و همسرم و پدر مادر من ازدواجمون فامیلیه ولی دکترم گفت نیازی نیست.&nbs ...
اره عزیز پدر مادر منم فامیلن و خواهر برادرای من مشکل ژنتیکی داشتن و اون زمان هم ازمایش گرفتن و متوجه نشدن علت رو الانن گفتم علم پیشرفت کرده شاید بیماری شناسایی بشه و ازمایشم ۱۰ میلیون هزینشه سه ماه طول میکشه جوابش بیاد قسط بندی هم میکنه ولی اولش ۵ میلیون میخواد
فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید ❤❤ من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂 به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤