2777
2789
اول و آخرش باید آورد، ولی مثل من زیاد صبر نکن به قول دویتم بیار تا بشه جز برنامه‌هات زیادی صبر کردن ...

اره باید اورد ولی زمان داره عزیزم این حرفو هیچ وقت نزن

تو نمیدونی ده سال پیش بچه اورده بودی چه اتفاقی برای خاطراتتون میومد

فعلا ۲۶ سالمه بنظرم سنم خیلی کمه برای درگیر شدن با بچه 

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بستگی به روحیات شما داره اگر انسان با گذشتی هستی مسیولیت پذیری وووو به بچه هم فکر کنید، واقعا من ...

مسولیت بزرگیه، دروغ نگم یه مقدار هم اون کمالگراییه قلقلکم میده مادر بشم دلم میخواد تمام سهیم رو بکنم که تو مادری هم نمونه باشم.

مامانم میگه تو آخر واسه بهترین بودن، می‌میری ( یه ذره بی اعصابه☺️

به خدا نباید پرتوقعشون کرد، آدم می‌خورن🤯

اره .. من ک رو نمیدم ولی شوهرم مطیعشه

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           
ای خدا چه نمکه🤩🤩🤩

فدای مهربونیت 😘

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           
اول یه مشاوره ژنتیک میری بعد اگر نیاز باشه دکتر براتون آزمایش مینویسه

اره عزیزم مشاور رفتیم گفت هزینه اش ۱۰ میلیونه گذاشتیم ایشالله بعد عید بریم یکم دست وبالمون باز شه

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
اره عزیزم مشاور رفتیم گفت هزینه اش ۱۰ میلیونه گذاشتیم ایشالله بعد عید بریم یکم دست وبالمون باز شه

یعنی دکتر بهت گفت برین؟ چون من و همسرم و پدر مادر من ازدواجمون فامیلیه ولی دکترم گفت نیازی نیست. 

یعنی دکتر بهت گفت برین؟ چون من و همسرم و پدر مادر من ازدواجمون فامیلیه ولی دکترم گفت نیازی نیست.&nbs ...

اره عزیز پدر مادر منم فامیلن و خواهر برادرای من مشکل ژنتیکی داشتن و اون زمان هم ازمایش گرفتن و متوجه نشدن علت رو الانن گفتم علم پیشرفت کرده شاید بیماری شناسایی بشه و ازمایشم ۱۰ میلیون هزینشه سه ماه طول میکشه جوابش بیاد قسط بندی هم میکنه ولی اولش ۵ میلیون میخواد

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
اره عزیز پدر مادر منم فامیلن و خواهر برادرای من مشکل ژنتیکی داشتن و اون زمان هم ازمایش گرفتن و متوجه ...

چون مشکل ژنتیکی بوده گفته باید آزمایش بدین مال ما خداروشکر مسئله ای نداشتیم.