2777
2789
نمی‌دونم به خدا، من خودم تو اولیش موندم😭🥺 ولی همیشه میگم اولی رو که بیارم نمی‌ذارم تنها بمونه حتما ...

همون .بچه نداری ک نفست از جای گرم میاد 😂😂😂 تا بیاد اولی اونوقت هر روز یه چیزی ازت میخاد میفهمی ک همین یکیم به زور میتونی تامین کنی

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           
یه کوچولو سخت گیریت زیاده، منم متأسفانه کمالگرا هستم ولی به توصیه مشاور دارم رو خودم کار میکنم، کمال ...

درسته ولی نمیتونم یکی و بیارم بگم این گوی و این میدون واقعا بچه نیاز به پدر و مادر قوی داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون .بچه نداری ک نفست از جای گرم میاد 😂😂😂 تا بیاد اولی اونوقت هر روز یه چیزی ازت میخاد میفهمی ک ...

🤣🥴بچه زیادی درخواست داشت😠😤 فقط کتتتتتک🤪

البته شوخی میکنم بچه‌های الان دان شیش به دنیا میان

🤣🥴بچه زیادی درخواست داشت😠😤 فقط کتتتتتک🤪 البته شوخی میکنم بچه‌های الان دان شیش به دنیا میان

😂😂😂😂 ما ک فعلا شب و روزمون یکی کرده ک برام اسب بگیرید .. من یه جورابم بخرم میگه کمتر خرج کن تا پولای بابام تموم نشه اسب بگیریم 😂😂😂😑😑

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           
😅😅 بچه بیار شوهرت رودار نشه ، اما واقعا راست میگه بچه نباشه هیچ مسیولیتی نیست

زندگی همیشه تفریح و خوشی که نیست مشکلات هم داره، گاهی اوقات همسرم آنچنان درباره اینکه همه چی رو تجربه کرده یا اینکه میگه چیزی به نظرش لذتبخش یا هیجان انگیز نیست که فکر میکنم اگر بچه داشتیم تلاش برای رشد و موفقیت بچه انگیزه بیشتری براش ایجاد میکرد. اصلا آدم افسرده ای نیست ولی مشاور می‌گفت بچه یه نیروی فوق‌العاده ای تو زندگیه

زندگی همیشه تفریح و خوشی که نیست مشکلات هم داره، گاهی اوقات همسرم آنچنان درباره اینکه همه چی رو تجرب ...

😅 بچه کلا چیز بیخودیه ! زیادی دارید مهاجرت کنید سفر اروپایی برید انگیزه میشه بچه واقعا دردسر و مسیولیت و استرس ، بچه برای آدمهای بیخیال خوبه میارن به امان خدا دیگه یا میگیره یا نمیگیره 

چون با بچه این راحتیمو از دست میدم

مسافرتام محدودتر میشه

برنامه زندگیم دست خودم نیست

همش قراره نگران باشم

البته میارم ولی فعلا نه

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
😅 بچه کلا چیز بیخودیه ! زیادی دارید مهاجرت کنید سفر اروپایی برید انگیزه میشه بچه واقعا دردسر و مسیو ...

والا من با مشاور صحبت کردم میگه اشتباه کردی ۱۲سال بچه دار نشدی نه اینکه یه مشاور بگه چند نفر بهم گفتن، نمی‌دونم از طرفی دوستام که بچه دارن میگن سخته ولی پشیمونم که چرا زودتر بچه دار نشدن

چون با بچه این راحتیمو از دست میدم مسافرتام محدودتر میشه برنامه زندگیم دست خودم نیست همش قراره نگ ...

اول و آخرش باید آورد، ولی مثل من زیاد صبر نکن به قول دویتم بیار تا بشه جز برنامه‌هات زیادی صبر کردن خوب نیست

والا من با مشاور صحبت کردم میگه اشتباه کردی ۱۲سال بچه دار نشدی نه اینکه یه مشاور بگه چند نفر بهم گفت ...

خب بستگی به روحیات شما داره اگر انسان با گذشتی هستی مسیولیت پذیری وووو به بچه هم فکر کنید، واقعا من با کمال گرایی کار ندارم اما این مسیولیت کمی نیست خیلی سخته دعوت یه انسان به این دنیا