😅😅 بچه بیار شوهرت رودار نشه ، اما واقعا راست میگه بچه نباشه هیچ مسیولیتی نیست
زندگی همیشه تفریح و خوشی که نیست مشکلات هم داره، گاهی اوقات همسرم آنچنان درباره اینکه همه چی رو تجربه کرده یا اینکه میگه چیزی به نظرش لذتبخش یا هیجان انگیز نیست که فکر میکنم اگر بچه داشتیم تلاش برای رشد و موفقیت بچه انگیزه بیشتری براش ایجاد میکرد. اصلا آدم افسرده ای نیست ولی مشاور میگفت بچه یه نیروی فوقالعاده ای تو زندگیه
زندگی همیشه تفریح و خوشی که نیست مشکلات هم داره، گاهی اوقات همسرم آنچنان درباره اینکه همه چی رو تجرب ...
😅 بچه کلا چیز بیخودیه ! زیادی دارید مهاجرت کنید سفر اروپایی برید انگیزه میشه بچه واقعا دردسر و مسیولیت و استرس ، بچه برای آدمهای بیخیال خوبه میارن به امان خدا دیگه یا میگیره یا نمیگیره
وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون میکنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
😅 بچه کلا چیز بیخودیه ! زیادی دارید مهاجرت کنید سفر اروپایی برید انگیزه میشه بچه واقعا دردسر و مسیو ...
والا من با مشاور صحبت کردم میگه اشتباه کردی ۱۲سال بچه دار نشدی نه اینکه یه مشاور بگه چند نفر بهم گفتن، نمیدونم از طرفی دوستام که بچه دارن میگن سخته ولی پشیمونم که چرا زودتر بچه دار نشدن
والا من با مشاور صحبت کردم میگه اشتباه کردی ۱۲سال بچه دار نشدی نه اینکه یه مشاور بگه چند نفر بهم گفت ...
خب بستگی به روحیات شما داره اگر انسان با گذشتی هستی مسیولیت پذیری وووو به بچه هم فکر کنید، واقعا من با کمال گرایی کار ندارم اما این مسیولیت کمی نیست خیلی سخته دعوت یه انسان به این دنیا