اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
مسیولیت بالایی داره من خودم کمال گرا هستم دوس دارم بچم هر چی خواست محیا باشه از زندگی لذت ببره نمیخو ...
یه کوچولو سخت گیریت زیاده، منم متأسفانه کمالگرا هستم ولی به توصیه مشاور دارم رو خودم کار میکنم، کمالگرایی زندگی رو برای آدم سخت میکنه و اگر نتونی کنترل کنی میشه وسواس متاسفانه من تو این مرحله بودم که رفتم مشاوره، در مورد بچه هم اگر اعتدال رو رعایت کنی تربیت بهتری میشه داشت بچهای که همه چیز براش فراهم باشه کمتر تلاش میکنه و بسیار وابسته میشه.ما که همیشه نیستیم و اجتماع هم به اندازه ما بومون رو دوست نداره
نه عزیزم اون بچه گناه داره اینده میخاد رفاه میخاد زندگی میخاد
حالا من چندروز پیش با خواهرم دعوام شد چون دوتا بچه فضول داره و وضع مالیشون داغونه و میگه بفکر سومیم😐
اینا رو بهش گفتم بچه مگه فقط غذا و لباس میخاد شما فقط یه اتاق دارین هییچی ندارید
اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
دختر داییم تا وقتی یه دونه بود هزار جور ادا داشت بنده خدا زنداییم ده سال پیر سد، ولی دومی که اومد این درست شد به خدا زنداییم دوباره نفس راحت کشید، همش میگفت عسل که یه دونه بود داشتم داغون میشدم رو ظاهرشم تاثیر گذاشته بود، الان دیگه خانومی شدن واسه خودشون، البته زنداییم سومی رو هم آورد
دختر داییم تا وقتی یه دونه بود هزار جور ادا داشت بنده خدا زنداییم ده سال پیر سد، ولی دومی که اومد ای ...
😍😍😍😍خدا براش حفظش کنه...حالا من فعلا تصمیم همین ی دونه بوده و هست...ی دونه راحته چون خودمم هستم..من علاقه دارم ب خودم برسم و مسافرت برم و خرید کنم و هرکاری دیگه ولی خب مسلما ۲ یا ۳ تاباشه شرایط فرق میکنه...
🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱