2777
2789
عنوان

باردار شدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 64 پست
اخه من از استرس خفه میشم بتا تیر میدم که به 1500 رسید برم سونو که قابل تشخیص باشه

ببین منم مثل تو بودم اما جلوی خودم رو گرفتم و توی ۶ هفته و پنج روز سونو شکمی ضربان قلب رو هم نشون داد! بیکاری دست کاری میکنی خودتو؟ تا آخرش میخوای چه جوری تحمل کنی هرروز بری سونو خیالت راحت شه که هروز قلبش میزنه؟؟؟ بسپار به خدا و قرآن بخون و اصلا دیگه تیتر نده. اگر خارج رحمی باشه حتما درد شدید میگیری. اگر درد نداشتی همه چیز اوکیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خالم ماما هست سعی میکنم توی تمامی موارد با ایشون مشورت کنم برای بتا تیتر شنبه ایشونم نظرشش مثبت ...

آزمایش خون مسئله ای ایجاد نمیکنه من خودمم به درخواست دکترم 3 بار تکرار کردم چون بتام پایین بود. 

ولی واژینال اصلا نرفتم. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

عزیزم احتیاجی به این همه آزمایش بتا نیست من موعدم بی بی چک مثبت شد چند روز بعدش دوباره بی بی چک مثبت شد ۸ هفته هم سونو رفتم خدا رو شکر قلبش تشکیل شده بود 

اصلا بتا ندادم و سونو ساک بارداری نرفتم 

چون ی بار بعد آزمایش بتا سقط داشتم و برای این بارداریم دیگه آزمایش ندادم

هرگز تسلیم نشوید معجزه ها هر روز رخ می دهند شاید فردا روز شما باشد😍خدا رو شکر مامان شدم😍 خدایا دختر خوشگلمو سالم بغل بگیریم 😍
خییییییلی     مهم اینه خدا چی بخواد

دقیقا... انشاالله خدا برات حفظش کنه... بچه ها درست میگن واژینال نرو اصلا صبر کن تا 8 هفته برو شکمی خودت و الکی اذیت نکن... 

تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...
عزیزم احتیاجی به این همه آزمایش بتا نیست من موعدم بی بی چک مثبت شد چند روز بعدش دوباره بی بی چک مثبت ...

دارم فکر میکنم که ایشالله اگه مشکلی نباشه همون سونو هشت هفته رو برم چون همه نظرشون اینه واژینال ندم

مبارکه انشالله قسمت همه منتطرا

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

دارم فکر میکنم که ایشالله اگه مشکلی نباشه همون سونو هشت هفته رو برم چون همه نظرشون اینه واژینال ندم

دکترم گفت درد پریودی تیر کشیدن تخمدان طبیعی هستش 

اگه دردش قابل تحمل نبود میتونی به پزشکت بگی برای سونو، اونم شکمی نه واژینال

هرگز تسلیم نشوید معجزه ها هر روز رخ می دهند شاید فردا روز شما باشد😍خدا رو شکر مامان شدم😍 خدایا دختر خوشگلمو سالم بغل بگیریم 😍
دکترم گفت درد پریودی تیر کشیدن تخمدان طبیعی هستش  اگه دردش قابل تحمل نبود میتونی به پزشکت بگی ...

اره منم درد پریودی دارم همینم بیشتر میترسونه منو

اخه دوستم ده روز پیش با اینکه بتاش 358 بود ولی خارج رحمی بود

واسه همین خیلی استرس دارم

اره منم درد پریودی دارم همینم بیشتر میترسونه منو اخه دوستم ده روز پیش با اینکه بتاش 358 بود ولی خار ...

استراحت کن درد پریود بخاطر لانه گزینی هستش 

دردی که با استراحت خوب بشه هیچ مشکلی نداره 

اره منم درد پریودی دارم همینم بیشتر میترسونه منو اخه دوستم ده روز پیش با اینکه بتاش 358 بود ولی خار ...

انقدم نگو خارج ار رحمی دختر  

بهش فکر نکن😂

استراحت کن درد پریود بخاطر لانه گزینی هستش  دردی که با استراحت خوب بشه هیچ مشکلی نداره

چشم

خدا ایشالله به همه منتظرها بده

اینکه شوهرمو میخوام سوپرایز کنم خیییییلی حس خوبیه

اینقد ذوق دارم خوشحالیش رو ببینم