2777
2789
عنوان

باردار شدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 64 پست
چیکار کنم خیلی استرس دارم واقعا صبر کردن یک ماه برام خیلی سخته بدون اینکه بدونم اوضاع جنینم چطوره

این روزا رو همه باردارها تجربه میکنن

استرس داشتن طبیعیه 

ولی انقد استرس و آزمایش نیاز نیست مگر به تشخیص دکترتون 

تو این مدت چند تا مقاله در مورد بارداری بخون کتاب بخون 

پیجای لباس کودک رو ببین

سرت رو گرم کن. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم اصلا چیکار کنم

دو هفته بیشتر صبر کن بعدش ما و دعا میکنی

با هزار بدبختی عادم حامله میشه با دست خودت از بین ببری خدای نکرده

طراح لباس و دکوراسیون داخلی هستم کمک خواستین

عزیزم توروخدا سونو واژینال نرو هرگز هرگز هرگز من چند نفر و دیدم با سونو واژینال به خونریزی افتادن و ...

حق با شمآست دکتر نادون منم واژینال نوشت منم کلا از ۴ روز بعدش خونریزی داشتم و لکه بینی که تا اخر بارداری استراحتی شدم خدارو شکر الان پسرم ۱۳ ماه ست

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢

چیزی که هست به همسرم نگفتم...

از روزی که فهمیدم بهش نگفتم باردار شدم و گذاشتم روز مرد سوپرایزش کنم

ایشالله که تا اون روز همه چی اوکی باشه و بتونم سوپرایزش کنم

برای دیدن ساک حاملگی

عزیزم از من به شما نصیحت

هیچ اجباری برای دیدن ساک حاملگی و این همه ازمایش دادنها نیست

من توی کل بارداریم ۳ تا سونو رفتم

۱۰ هفته،۱۹ هفته،۳۰ هفته

بزار حداقل ۹ هفته بشی برای قلب برو

خود سونو برای بچه ضرر داره بکار

سونوی واژینال خطر سقط رو هم داره

اینا رو میگم که با اطلاعات کار هاتو انجام بدی

من ادم استرسی ایی نیستم و بعد از کلییییییییییی تحقیق پای کاری که مبخواستم انجام بدم وایستادم

خیلی ها بهم میگفتن فلان سونو رو بااااید انجام بدی 

نه تنها من بلکه کلی از رفیقامونم انجام ندادن

ازم رضایت نامه میگرفتن که خودت نخواستی انجام بدی🙄

به هر حال

اولین سونو سونوی قلب بچه هست که مهمه 

که اونم خیلیا ۸ هفته میرن و میبینن تشکیل نشده و مناسفانه سقط میکنن 

که اگر تا ۱۲ هفته صبر کنن برای خیلیا تشکیل میشه

خوب بسه دیگه خیلی حرف زدم😁

الهی آمین 

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️
این روزا رو همه باردارها تجربه میکنن استرس داشتن طبیعیه  ولی انقد استرس و آزمایش نیاز نیست مگ ...

من خالم ماما هست

سعی میکنم توی تمامی موارد با ایشون مشورت کنم

برای بتا تیتر شنبه ایشونم نظرشش مثبت بود ولی برای سونو واژینال هنوز نگفتم

صد در صد از اون بوده مطمئن باش گلم  من ۴ نفر و دور و بر خودم همین چند ماه پیش دیدم ک به خونریز ...

دکترم ميگه نه از اون نيست ببين من بيمارستان معاينه شدم هفته24 توسط يه رزيدنت تا چنروز همش درد واژن داشتم 26 هفته سنو دادم فهميدم داره باز ميشه امپول زدم زود هفته 27 سنو رو تکرار کردم گفت کمترشده استراحت مطلق دادن هفته ديگه سنو دارم دکتر خودم ميگه يکم نارسايي داری اما من قبلنم باردارشده بودم تو تموم سنوهام زده کانال بستست نارسايی رويت نشد

عزیزم مبارکه ولی آنقدر آزمایش خون بدی خیلی بده ، سونو واژینال که خیلی خطرناکه عزیزم ، هشت هفته شدی برو سونو قلب . یکم کارات خطرناکه ها . من اگه بی بی چکم مثبت شه دوس دارم مستقیم برم سونو هشت هفته ، آزمایش بتا هم ندم حتی یه بار 

منم میخواستم بگم گفتم ناراحت نشن.  فکر میکنم وقتی مشکلی نیست اصلا نیازی به سونو واژینال نباشه. ...

بله خیلیا چون اطلاعات ندارن درباره سونو ها تمامی اونا رو انجام میدن حتی حاظر میشن سونوی واژیناام بشن متاسفانه😔