2777
2789

هر ورزشی با توجه به وزنت کالری میسوزونه و لاغر میکنه و بستگی به شدتش هم داره نمیشه کلا واسه همه یه نسخه پیچید

واسه حاجت دلیم یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم💕     بزارشاعرشم شعرتو بنویسم⚘  هرجاهم میرم بازم بر به تو میگردم🥺                              نزاشتی هیچ موقع پر شم از تنفر فقط تو یه کاری کردی که زندگیم ورق خورد🌻

هر نیم ساعت ۲۴۰ تا کالری میسوزونه 

باید همراه رژیم باشه که جواب بده 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر ورزشی با توجه به وزنت کالری میسوزونه و لاغر میکنه و بستگی به شدتش هم داره نمیشه کلا واسه همه یه ن ...

من ۷۰کیلوام 

قدم ۱۶۱

۱۷سالمه

بنظرتون اگه تا اواخر فروردین..ورزش ایروبیک و طناب برم 

و کالری هم ۱۰۰۰الی۱۲۰۰ بخورم 

میتونم برسم ۵۷ ۵۶؟

من ۷۰کیلوام  قدم ۱۶۱ ۱۷سالمه بنظرتون اگه تا اواخر فروردین..ورزش ایروبیک و طناب برم  و ...

عه پس هم سنیم...😁👌🏻به نظرم انقدر کاهش وزن توی دوماه اصلا اصولی نیست و بدنتو دچار قحطی میکنه.منم ۷۴ کیلو بودم الان ۴۸ کیلوئم ازاواخر اردیبهشت رژیمم رو درکنار  شاید یک ربع تا نیم ساعت ورزش در سه روز در هفتع شروع کردم...سعی کن کم کم پیش بری که بدنت آسیب نبینه من با اینکه خیلی احتیاط کردم باز خیلی ریزش مو گرفتم.تو دوماهه وزنت ۷۰ نشده که میخوای توی دوماه کمش کنی سعی کن کم کم حداقل ماهی ۳ کیلو تا چهارکیلو کم کنی تا شهریور حداقل به وزن دلخواهت میرسی...

واسه حاجت دلیم یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم💕     بزارشاعرشم شعرتو بنویسم⚘  هرجاهم میرم بازم بر به تو میگردم🥺                              نزاشتی هیچ موقع پر شم از تنفر فقط تو یه کاری کردی که زندگیم ورق خورد🌻
من ۷۰کیلوام  قدم ۱۶۱ ۱۷سالمه بنظرتون اگه تا اواخر فروردین..ورزش ایروبیک و طناب برم  و ...

منم مثل شما بودم ولی من سی سالمه.پودر لاغری چای سبز و زعفران خوردم یکماهه ۴ کیلو کم کردم چون اشتهام کم کرد،از این پیج بخر دایرکت بده راهنماییت میکنه

Nafisss2021