2777
2789
عنوان

برای نوشتن پایان‌نامه ارشد

5094 بازدید | 60 پست

سلام. دوستان واسه پایان‌نامه ارشد از کجا منبع پیدا کنیم؟

و اینکه فصل سه و چهار  رو میشه بیرون واسه انجامش داد؟

اگه کسی هست که دوستی داره که میدونه برام بپرسه بی زحمت. ممنون. 

بهتر از مقاله های معتبر و پایانه‌نامه های سالهای گذشته استفاده کنی...هر قسمت رو‌می تونی بدی قبول می ...

ممنون از مشارکتتون. همین منابع که گفتید از کدوم سایتها پیدا کنم. برا فصل ۳ و ۴ چون ضعیف هستم، میخوام بدم بیرون انجام بدن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از استاد راهنمات کمک بخواه،پایان نامه های مرتبط با موضوعت رو توی کتابخونه دانشگاهتون پیدا کن بخون

میدونید رابطم با استادم خراب شده. آبروم پیشش رفته. امروز خیلی بد باهام حرف زد البته حق داشت. از طریق نت میخواستم بدونم چجوری به پایان‌نامه‌ها دسترسی پیدا کنم.

میدونید رابطم با استادم خراب شده. آبروم پیشش رفته. امروز خیلی بد باهام حرف زد البته حق داشت. از طریق ...

دانشگاه ما،کتابخونش بهمون رمز و نام کاربری داده باهاش میتونیم آنلاین پایان نامه ها رو بخونیم،شما هم باید کتابخونه بهتون بده،استاد راهنمات بده از استاد مشاورت کمک بخواه

بهـ اعتقاد من، زنان شاد، زیباترین زنان هستند!:)
ببین اول بزن تو‌کوکل مقاله های معتبر حسابداری خودش سایتهای مختلف میاره مثل ISI ....

اگه بخوام یه موضوع خاص رو جستجو کنم چی؟ تو کدوم سایتا برم. و چجوری کاملشو دانلود کنم.؟

دانشگاه ما،کتابخونش بهمون رمز و نام کاربری داده باهاش میتونیم آنلاین پایان نامه ها رو بخونیم،شما هم ...

ممنونم، دانشگاه میرم، استاد راهنما هم که ناراحت شد، مشاور هم ندارم.شما پایان‌نامه نوشتید؟

اگه بخوام یه موضوع خاص رو جستجو کنم چی؟ تو کدوم سایتا برم. و چجوری کاملشو دانلود کنم.؟

بزن مقاله+ موضوع خودت رو بزن

البته نمی تونی عین موضوع پایان نامت رو‌پیدا کنی اما موضوعات مشابه معمولا تو ایران خیلی زیاده...