ahsaard مدیر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 عنوان رَگ.. | مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 145 پست تو اما وارد رگهایم شدی؛و همه چیز تمام شدو خیلی سخت است بخواهم از تو شفا یابم...#غسان_کنفانی 1399/11/29 | 12:10 15 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
samiraaaaaaaaaaaa عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 5760 ميگذارمَت روى چشمانم و اين شهر را با تو قدم ميزنم مجبورشان ميكنم تا براىِ دوست داشتنم ... شهربی یار مگرارزش دیدن دارد من عاشق توام این یه جنونیه که اختیاریه ❤
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 پوتین برای سربازان جدید دستبند ۱۰عدد پول برق را باید بدهیم پول آب ... دیروز آزادی را از دست دادیم،امروز عشق را از دست میدهیم،من از فردا میترسم زیرا که ما انسانیت را هم از دست خواهیم داد...#محمود_درویش
sasasasasasasasa عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 8863 ادب# ادب# ادب-چیزخوبیست# فاز گرفتم🙂💔 خلاصه ک چشام دنیاییه
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 شبت خوش بهترینم ای کسی که خوب میدانی که یک شاعر پر از درد است در شبهای بارانی تو شاعر هستی و احس ... شاعر که نیستم...فقط گاه گداری عطر تودر مشامم جاری می شود...کلمه ها می رقصند..آنقدر زیبا که یک عده می گویندخوش به حال معشوقه اتمیبینی...حتی امتیاز شعرهایم همبرای توست#آریو_همتی
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 شهربی یار مگرارزش دیدن دارد گاهی تمام جمعیت شهرهمان یک نفریستکه نیست#عباس_موسوی
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 فاز گرفتم🙂💔 ادبِ خواستن داشته باشیم. ادبِ دوست داشتن، ادبِ نیاز، حتا به تن. ادبِ معاشرت، ادبِ معاشقه. ادبِ رفاقت، ادبِ همکاری، ادبِ کامنت، ادبِ گفتگو، ادبِ نزدیکی و دوری. ادب، همان حرمت نگه داشتن خودمان است به زبان ساده......🌹#حمیدسلیمی
amirali_r عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 458 دیروز آزادی را از دست دادیم، امروز عشق را از دست میدهیم، من از فردا میترسم زیرا که ما انسانیت را ... ببخشید یسوال شعر رو در جواب و مرتبط با شعرای همدیگه جواب میدین با دوستان؟
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 ببخشید یسوال شعر رو در جواب و مرتبط با شعرای همدیگه جواب میدین با دوستان؟ هوای حوصله ابریست ...
amirali_r عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 458 هوای حوصله ابریست ... اوه پس کلا تو حالت عرفانی هستین الان
غزلبانو38 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 15861 شاعر که نیستم... فقط گاه گداری عطر تو در مشامم جاری می شود... کلمه ها می رقصند.. آنقدر زی ... من شاعرم ، شاعر سراسر درد داردشاعر دلی آواره و شبگرد داردشاعر اگر با مردمان شهر خوب است اما کماکان دشمن نامرد داردغزلبانو# ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 اوه پس کلا تو حالت عرفانی هستین الان برای خوب شدن حالت سمت آدما نرو ...
amirali_r عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 458 برای خوب شدن حالت سمت آدما نرو ... اگر دانی که دنیا غم نیرزدبروی دوستان خوشباش و خرمغنیمت دان اگر دانی که هر روزز عمر مانده روزی می شود کم
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 من شاعرم ، شاعر سراسر درد دارد شاعر دلی آواره و شبگرد دارد شاعر اگر با مردمان شهر خوب است ا ... +دشمن دارى؟ خوبه! دشمن داشتن معنيش اينه کهيه جايى از زندگيت پاى يه چيزى وايستادى...
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 اگر دانی که دنیا غم نیرزد بروی دوستان خوشباش و خرم غنیمت دان اگر دانی که هر روز ز عمر مانده روزی می ... من از این خانه پرنور به در می نروممن از این شهر مبارک به سفر می نروممنم و این صنم و عاشقی و باقی عمرمن از او گر بکشی جای دگر می نروم#مولانا
غزلبانو38 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 15861 +دشمن دارى؟ خوبه! دشمن داشتن معنيش اينه که يه جايى از زندگيت پاى يه چيزى وايستادى... بیا آغوش را وا کن، مرا با خویش تنها کناگرچه، بهترینم، زحمت این کار سنگین استغزلبانو# ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد