ahsaard مدیر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 عنوان رَگ.. | مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 145 پست تو اما وارد رگهایم شدی؛و همه چیز تمام شدو خیلی سخت است بخواهم از تو شفا یابم...#غسان_کنفانی 1399/11/29 | 12:10 15 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 هوای گریه دارم بغض از من فقط یک شانه ی مردانه از تو رها در گرمی آغوشت از من پناه این دل دیو ... پریشان کن سر زلف سیاهتشانه اش با من...
غزلبانو38 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 16033 پریشان کن سر زلف سیاهت شانه اش با من ... گاهی پر از شعری ولی حس سرودن نیستگاهی قفس باز است و میل پر گشودن نیستمن تازه فهمیدم که دنیا با همین وسعت حتی برایم گوشه ای هم جای بودن نیست غزلبانو# ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 گاهی پر از شعری ولی حس سرودن نیست گاهی قفس باز است و میل پر گشودن نیست من تازه فهمیدم که دنیا با ه ... مردها،دردهايشان را دود ميكنندگوششان را پر ميكنند از موسيقيكفِ خيابانها را متر ميكنندگوشه ترين قسمتِ كافه ها را انتخاب ميكنندسيگارشان بهمن ميشودهمه چيز را در خودشان حل ميكنندزنها اما...موهايشان را...همه ي زورشان به موهايشان ميرسد...#علي_قاضي_نظام
غزلبانو38 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 16033 مردها،دردهايشان را دود ميكنند گوششان را پر ميكنند از موسيقي كفِ خيابانها را متر ميكنند گوشه ترين ... بوسه های یواشکی با عشق توی یک کوچه باغ در پاییز زیر باران قدم زدن با تو بهترین اتفاق در پاییز غزلبانو# ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 بوسه های یواشکی با عشق توی یک کوچه باغ در پاییز زیر باران قدم زدن با تو بهترین ... بگو کدام گوشه ٔ قلبمنشسته ایکه اینگونه تعادلم را برهم زدی#شاهین_بوستانی
غزلبانو38 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 16033 بگو کدام گوشه ٔ قلبم نشسته ای که اینگونه تعادلم را برهم زدی #شاهین_بوس ... گفته بودی خواب زن تعبیر چپ دارد ، ولی خواب دیدم آمدی اینبار تعبیرش نکنغزلبانو# ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 گفته بودی خواب زن تعبیر چپ دارد ، ولی خواب دیدم آمدی اینبار تعبیرش نکن غزلبانو# خواب و من و قرار منبی تو به سر نمی شود....مولانا
غزلبانو38 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 16033 خواب و من و قرار من بی تو به سر نمی شود.... مولانا من عاشق اینم که صدایت بزنم، بعد تو با همه ی مشغله پاسخ بدهی: جانغزلبانو# ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 من عاشق اینم که صدایت بزنم، بعد تو با همه ی مشغله پاسخ بدهی: جان غزلبانو# مائیم و تو ای جانکه جِگر گوشه مایی... #شهریار
غزلبانو38 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 16033 مائیم و تو ای جان که جِگر گوشه مایی... #شهریار از آن شبی که ماهِ شبِ شعر من شدی نام مرا به عشق تو یلدا گذاشتند غزلبانو# ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 از آن شبی که ماهِ شبِ شعر من شدی نام مرا به عشق تو یلدا گذاشتند غزلبانو# از تمام شعرهایمتنها" تو " مانده ای،و از توتنها چند شعرامّا نمی دانمکدام بهانه ی کدام بود؟! #آرش_شریعتی
غزلبانو38 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 16033 از تمام شعرهایم تنها " تو " مانده ای، و از تو تنها چند شعر امّا نمی دانم کدام بهانه ی ک ... تا صحبت از نام تو باشد حال من خوب است آرامِ جان این حس زیبا را نگیر از من تنها به قدر بوسه ای آغوش را وا کن زیباترین تصویر دنیا را نگیر از منغزلبانو# ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 تا صحبت از نام تو باشد حال من خوب است آرامِ جان این حس زیبا را نگیر از من تنها به قدر ... یه عمر فاصله بود از تو به این آغوش...
غزلبانو38 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 16033 یه عمر فاصله بود از تو به این آغوش... کاش می شد که در آغوش تو یک بار فقط عشق را با همه ی وسعتش احساس کنمغزلبانو# ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 کاش می شد که در آغوش تو یک بار فقط عشق را با همه ی وسعتش احساس کنم غزلبانو# تنم را بسوزان در آغوشِ خویشکه فردا نیابند خاکسترم ... فریدون مشیری