2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز عقد نکردین تا عید هم یک ماه مونده اعصاب خودت خورد نکن ،برا عید راه ها بسته میشن مسافرت درکار نی ...

راه هام بسته بشه این میتونه رد بشه  بخاطر شغلش خخخ

نفسم بند نفس های تو شد.. خدایا ممنونم ازت
پس چرا میگز به درد هم نمی خوریم !!

از بعضی لحاظ ها تفاهم نداریم 

هنوز هم غروب خورشید زیباست هنوز لالایی های ماهم شنیدنی است دلم هوای بوی عطر نارنج درحیاط را دارد   هنوز داستان لیلی و مجنون شیرین است هنوز لبخند مادرم آرام است هنوز آمدن پدرم شیرین است هنوز به یاده  فاطمه ای که دیگر نیست چشمهایم اشک آلود است   
همینو بهش بگو و بعدم دیه انتظاری نداشته باش باهت بیاد احتمال اینکع بیاد پیش اقوامتون زیاده چون مردا ...

من اصلا تا حالا ندیدمش خودشون هی راجع بهش این جوری میگن من کاری ندارم باهاش اره میاد ولی میترسم همون ناراحت بشه چون از عقد مون تا عید خیلی فاصله کمت هنوز باهم اونقد راحت نیستیم که

پس بذار پدرت بگه بهش . ما یکهفته بعد عقدمون عروسی پسرخالش بود مادرشوهرم اومد اجازه گرفت منو ببرن اصف ...

اره همین کارو میکنم خانواده ام بگن بهتره

استاتر کاری به خانوادت نداشته باش ببین چه طوری خودت دوست داری همون کار روبکن این زندگی توعه پس خودت ...

خودمم میترسم شیطونی کنه خانواده ام سره مو میبرن

من اصلا تا حالا ندیدمش خودشون هی راجع بهش این جوری میگن من کاری ندارم باهاش اره میاد ولی میترسم همون ...

اهان.چی بگم والا هرکس شرایطشو بهترمیدونه. میخوای دفه دیه ک نامزدت گف بگوشرایط خانوادتوو بگو چون مسافرت اوله بهتره باخانوادم درمیون بزاری خودت ک خدایی نکرده اگه جواب منفی چیزی دادن بین منوتو ناراحتی پیش نیاد

خدایاسپردم خودموبهت.ب بزرگیت قسم کاری کن ک پشیمون شن.....