سلاممم خانما یه سوال داشتم من ماهه بعدی عقدم هست بعد نامزدم میگه میای عید باهم بریم مسافرت من نمیدونم چی بگم از طرفی بخاطر یه سری مسائل نمیخوام تنهایی باهاش برم مسافرت خانواده مم خوش شون نمیاد دختر پسر تو عقد باهم بخوابن یه جا .. از طرفی هم میگه پس بیا با خانواده من و زن داداشم بریم شمال منم با اونا هنوز راحت نیستم من چادری ام زن داداشش مانتویی و بد حجابه نمیدونم چی بگم بهش؟؟ از طرفی هم اقوام نزدیک مون شهرستان اند میخوام ببرمش اونجا میترسم من نرم اونم نیاد با ما مسافرت...
ی مقدار از ترست به خاطر خانوادته اگه ازدواج کردی از همون اول مستقل باش هم برا خانواده شوهر هم برا خانواده ی خودت زندگیت از همون موقع که خطبه ی عقد رو میخونن شروع میشه
نفسم به نفساش بنده❣متاهل و متعهد به یک قلبم 👈A💞 ⛔زَخمِ دِلِت رو بِ هَر کَسی نَگو،این روز ها هَمه بانَمَک شُدَند🤫🤐دوست عزیز توهین کنی بد میشه برات از ما گفتن بود💥👊💥از تاپیکم خوشت نمیاد؟؟؟🤨🤨🤨کسی واست کارت دعوت نفرستاده.....😊😊با کامنتام مخالفی؟؟؟😒😒😒ریپ نکن عزززیززززم.....🙌در هر صورت حق توهین نداری اوکی؟🤟⛔⛔عاااااشق شکلاااات🍫،چیپس و ماست موسیر🍟،قارچ سوخاری🍄،چلو برگ🥩،نوتلا🍩،پاستییییل🍭و......هر چی از سنگ نرم تر باشه🥯🍔🍕🌭🍰🎂🍹🍻🍬🥧🍧🥮🥗🥙🍝�🥃🥐🍒🥞🍉شکموام خودتی🥵🥵🥵😋