2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شرایط شما رو نمی دونج ولی من شناخت کافی رو همسرم داشتم گلم هفته اول بعد عقد رفتیم با هم شمال ویلا ...

آها ازاون اتفاقا شوهرم بهم اصرار میکنه بیا با خواهرم بریم 

هنوز هم غروب خورشید زیباست هنوز لالایی های ماهم شنیدنی است دلم هوای بوی عطر نارنج درحیاط را دارد   هنوز داستان لیلی و مجنون شیرین است هنوز لبخند مادرم آرام است هنوز آمدن پدرم شیرین است هنوز به یاده  فاطمه ای که دیگر نیست چشمهایم اشک آلود است   
خانواده ام بدشون میاد 

همینو بهش بگو و بعدم دیه انتظاری نداشته باش باهت بیاد احتمال اینکع بیاد پیش اقوامتون زیاده چون مردا زیاد کینه ای نیستن اما توانتظارهرجوابیو داتشه باش.

و گمونم تاوقتی نامزدی اختیارت فقد دسته خانوادته. وقتی عقد کردی یسری حق هاهم شوهرت پیدامیکنه

درمورد اون اقوامتونم ک گفتی حجابش شبیه. تونیس اگه خودت ازالان رواین قضیه کلیک کنی تااخر این قضیه بذات مشکل میشه و مسئله. 

خدایاسپردم خودموبهت.ب بزرگیت قسم کاری کن ک پشیمون شن..... 
خانواده ام بدشون میاد 

پس بذار پدرت بگه بهش . ما یکهفته بعد عقدمون عروسی پسرخالش بود مادرشوهرم اومد اجازه گرفت منو ببرن اصفهان مادرم راضی نبود شوهرم اومد راضیش کرد رفتیم انقد خوش گذشت که نگو

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
هنوز عقد نکردین تا عید هم یک ماه مونده اعصاب خودت خورد نکن ،برا عید راه ها بسته میشن مسافرت درکار نی ...

بعضی خونواده ها این رسومو دارن، حالا درست یا غلط قبل عروسی بد میدونن...

خانواده منم همینن. به خاطر همین ما عقد نکردیم اصلا، چون شوهرم میگفت بعد عقد همیشه باید پیشم باشی. عقد و عروسیمون یکی بود. یکسالم نامزد بودیم که صیغه محرمیت داشتیم

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
بری حتما ی اتفاقی میوفته دیگه نطر با خودت 

آخه ب امن افتاده مهم نیست چون روش شناخت پیدا کردم با اینکه میدونم بدرد هم نمیخوریم ولی خب نمیتونیم جدا بشیم 

هنوز هم غروب خورشید زیباست هنوز لالایی های ماهم شنیدنی است دلم هوای بوی عطر نارنج درحیاط را دارد   هنوز داستان لیلی و مجنون شیرین است هنوز لبخند مادرم آرام است هنوز آمدن پدرم شیرین است هنوز به یاده  فاطمه ای که دیگر نیست چشمهایم اشک آلود است   
آخه ب امن افتاده مهم نیست چون روش شناخت پیدا کردم با اینکه میدونم بدرد هم نمیخوریم ولی خب نمیتونیم ج ...

ای بابا چی بگم 😔😔😔

حرفه من مامایی👩🏻‍⚕️  خدایا مرسی بابت همسر خوبی💎 که بهم دادی 
بعضی خونواده ها این رسومو دارن، حالا درست یا غلط قبل عروسی بد میدونن... خانواده منم همینن. به خاطر ...

انشاالله شما و اسی و همه دخترا خوشبخت بشیم ،ولی نظر من ب اینه آدم وقتی ازدواج می‌کنه باید لذت ببره از دوران عقدش نکنه هی اعصاب خوردی 

ای بابا چی بگم 😔😔😔

شوهرم خیلی خوبه