2777
2789
عنوان

قابلمه کرکماز

1799 بازدید | 21 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر

کسی هس تازگیا قابلمه کرکماز مدل آسترایا تامبیک خریده باشه؟چطوره؟دونوع تو بازار هس یکیش نوشته made in turky یکیش نوشته فقط turkey کدومش اصله؟؟؟اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون مبشم جواب بده

چشم ها بی فایده اند وقتی که ذهن کور باشد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما دارین ازش؟چطوره پخت و پز باهاش؟

کرکماز عالیه . استیل داریم خوبه

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
کرکماز عالیه . استیل داریم خوبه

متاسفانه فیکش پره بازاره واقعا نمیشه تشخیص داد و اگر استیلش خوب نباشه غذا بهش میچسبه 

متاسفانه فیکش پره بازاره واقعا نمیشه تشخیص داد و اگر استیلش خوب نباشه غذا بهش میچسبه 

دقیقا الان سخت شده خرید جنس اصل خصوصا مارک های خارجی 

و خدایی که به شدت کافیست!!!!!!!
من سال 96 از نمایندگیش تو شوش خریدم که نوشته بود   made in turky که ماهیتابش سه سال عمر کرد و ...

باز چندسال پیش اصلیش بیشتر بوده والا نمیدونم چ کنم اینومیخواستم از کاسپین بخرم میگه۲۲۰۰ک گفت هیچ تضمینیم نداره جنس خارجی

سلام عزیزم من سال 95 خریدم استیل کرکماز عالیه نزدیکای 5 ساله دارم استفاده میکنم فکر کنم تا 50 سال دیگه هم عمر کنه

اگه میخوای اصل باشه از نمایندگی بخر تو شوش نمایندگی داره پشتشم نوشته made in turkey

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
ایرانیه؟بعد پخت و پز باهاش خوبه؟

آ ره عزیزم ایرانیه من تابه گرانیتی شم دارم خوبه از تمام برندهای ایرانی به نظرم بهتره چون من مارک تابان وکاج هم تفلون داشتم خوب نبودن

و خدایی که به شدت کافیست!!!!!!!
سلام عزیزم من سال 95 خریدم استیل کرکماز عالیه نزدیکای 5 ساله دارم استفاده میکنم فکر کنم تا 50 سال دی ...

انشالله ک برات عالی کار کنه ممنونم ازت ببخش شماره اون مغازه رو نداری ک نمایندگیه؟

آ ره عزیزم ایرانیه من تابه گرانیتی شم دارم خوبه از تمام برندهای ایرانی به نظرم بهتره چون من مارک تاب ...

خب خداروشکر دمت گرم ک توضیح دادی عزیزم

انشالله ک برات عالی کار کنه ممنونم ازت ببخش شماره اون مغازه رو نداری ک نمایندگیه؟

قربونت برم عزیزم

انشالله شما هم خوبشو بخری و به شادی استفاده کنی

نه گلم شماره ندارم اما بری خیابون صابونیان همون اولای خیابون دست چپ هست مغازه ش

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑