2777
2789
عنوان

قهر همسر

489 بازدید | 24 پست

۱۰ روزه قهره فقط در حد کاری داشته باشیم پیام میدیم

کاری کردم که ناراحت شد ولی این وسط مجبور شدم این کار بکنم

چقدر کسل کننده اینجوری زندگی کردن

واسه آشتی پیش قدم نمیشم خیلی تند رفتار کرد دلم صاف نمیشه

هی روزگار ..

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خب اگ تو مقصریم کاری کردی جبران کنم از دلش دربیار نزار قهر سکوت لجبازی بیشتر اختلاف فاصله بندازه

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

پیش قدم شو قهر و دعوا خوبیت نداره خودتم قبول داری خودت مقصر بحث بودی پس ادامه نده.ایشالا همیشه خوشی باشه

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
خب اگ تو مقصریم کاری کردی جبران کنم از دلش دربیار نزار قهر سکوت لجبازی بیشتر اختلاف فاصله بندازه

خودش گفت من سی خودم تو سی خودت

الان برم میگه لابد منظوری دیگه داره

۱۰ روز تایم خوبی برای ریکاوری بوده. الان آخر هفته ست شام مورد علاقش رو درست کن با هم وقت بگدرونید آشتی کنید. دنیا ارزشش رو نداره عزیزم این لحظات با هم بودن رو از هم بگیرید. بعدا سر فرصت درباره مساله تون اگه حاد بوده صحبت سازنده کنین الان تایم آشتیه

🤍

خودش گفت من سی خودم تو سی خودت الان برم میگه لابد منظوری دیگه داره

ممکنه اوج خشم ناراحتی عصبانیت گفته اینجور مواقع هر حرف واکنشی سر میزنه سخت نگیر حساس نشو ب دل نگیر

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

نگام نمیکنه فکر نکنم خوب بشه

نه بابا هر مردی یه رگ خوابی داره از اون راه وارد شو حله.حالا اگرم پس زد تو جبهه نگیر خودش پشیمون میشه میاد سمتت

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
۱۰ روز تایم خوبی برای ریکاوری بوده. الان آخر هفته ست شام مورد علاقش رو درست کن با هم وقت بگدرونید آش ...

قبول دارم حرفتو ولی موضوع مهمی نبود که بخاد ده روز حتی نگاهم نکنه

زن زیادی تابع باشه اخرش میشه این