خب اگ تو مقصریم کاری کردی جبران کنم از دلش دربیار نزار قهر سکوت لجبازی بیشتر اختلاف فاصله بندازه
زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&
۱۰ روز تایم خوبی برای ریکاوری بوده. الان آخر هفته ست شام مورد علاقش رو درست کن با هم وقت بگدرونید آشتی کنید. دنیا ارزشش رو نداره عزیزم این لحظات با هم بودن رو از هم بگیرید. بعدا سر فرصت درباره مساله تون اگه حاد بوده صحبت سازنده کنین الان تایم آشتیه
خودش گفت من سی خودم تو سی خودت الان برم میگه لابد منظوری دیگه داره
ممکنه اوج خشم ناراحتی عصبانیت گفته اینجور مواقع هر حرف واکنشی سر میزنه سخت نگیر حساس نشو ب دل نگیر
زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&