2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 22 پست
ای بابا چی بگم والا پوووف خدا بدادمون برسه☹😩

امروز بیدار شد منو کتک زد وسایل شکوند فقد چون سرم تو گوشیه 

انگار زندونی ام انگار برده گرفته 

از لباسی خوشم بیاد نمیخره 

بیرونم نمیبره فقد خودش میره پیست و ...

فقد خونه خونه دلم گرفته  دیگ

گاهی به خودکشی فک میکنم

درد درسشو بهت بده از زندگیت میره،، دنیا و ادم هاش وسیله رشد تو هستن😊🥲🥲

امروز بیدار شد منو کتک زد وسایل شکوند فقد چون سرم تو گوشیه  انگار زندونی ام انگار برده گرفته&n ...

نکن با خودت اینکارو 

زنگ بزن بیان ببرنش کمپ 

به ۱۴۸۰ زنگ بزن مشاوره بگیر 

هیچ دردی بی درمون نیس

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نکن با خودت اینکارو  زنگ بزن بیان ببرنش کمپ  به ۱۴۸۰ زنگ بزن مشاوره بگیر  هیچ دردی ...

پول ندارم اخه 

پول ندارم اخه 

مشاوره رایگانه

فقط پول تلفن میفته میتونی با ثابت شماره بگیری 

اونم پول تلفن عادی که حرف میزنی نه پول هنگفت مشاوره که بیاد رو قبض

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
مشاوره رایگانه فقط پول تلفن میفته میتونی با ثابت شماره بگیری  اونم پول تلفن عادی که حرف میزنی ...

ن برای کمپ منظورمه 

ن برای کمپ منظورمه 

حقیقت اطلاعات کامل ندارم 

از یه کار بلد بپرس 

میتونی با برادرشوهرت یا یک مرد تصمیم بگیری ترکش بدی

حقیقت اطلاعات کامل ندارم  از یه کار بلد بپرس  میتونی با برادرشوهرت یا یک مرد تصمیم بگیری ...

مادر پدرش معتادن

یه دوماد معتادم دارن که شانسم اومد بقل ما خونه گرفت

یه بار رفتم پیش پدر مادرش باهاش صحبت کردن فایده نداشت 

برادر شوهرم انگار دشمنه فقد فکر پیشرفت خودشه یه جوری حس میکنم باهمون رقابت میکنه مطمعنم  برم پیشش فایده نداره تازه اون از شوهرم ۷ سال کوچیک تره